Α' ΕΠΣΑ

Αποχώρησε από τον Πανερυθραϊκό ο γυμναστής Χρυσόστομος Άγουρος

Έτοιμος για το επόμενο βήμα του που αναμένεται να συμβεί σύντομα είναι ο Προπονητής φυσικής κατάστασης Χρυσόστομος Άγουρος

. Ο αξιόλογος προπονητής Φ.Κ. είναι πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και με μεταπτυχιακό τίτλο στην μεγιστοποίηση της απόδοσης στην προπονητική αθλημάτων. Είναι κάτοχος Uefa b και διπλώματος Match Αnalyst και Data Αnalyst από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Επίσης έχει παρακολουθήσει Coerver Coaching Youth Diploma Level 1&2 και Smartfootball Technician Diploma Level 1&2. Έχει εργαστεί στην ομάδα του Πανερυθραϊκού, του Άρη Πετρούπολης, του Καματερού, του Παθιακακή καθώς είναι και μέλος της Μικτής ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Αθηνών.
Παίζοντας μόνο 7 αγωνιστικές και βρίσκοντας την ομάδα της Ερυθραίας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αποχωρεί δηλώνοντας «Είμαι πολύ χαρούμενος που έστω και για μικρό χρονικό διάστημα συνεργάστηκα με τον Πανερυθραϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Κο Τόνι Αχαρονιάν και τον Κο Ράφι Αχαρονιάν που με έβαλαν στην οικογένεια της Ερυθραίας και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα εξαιτίας της Διοίκησης αλλά και του Τεχνικού Διευθυντή Κου Δημητρίου γι’αυτό και κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στο αντρικό τμήμα αλλά και στις αναπτυξιακές ηλικίες. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητή της ομάδας Κο Μουντανάρη και τον προπονητη τερματοφυλάκων Κο Ταμπάση για την άψογη συνεργασία μας. Εις το επανιδείν».

Αποχώρησε από τον Πανερυθραϊκό ο γυμναστής Χρυσόστομος Άγουρος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top