ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτο: Πήγε η ασφάλεια στον υπάλληλο του ΚΕΠ Γαλατσίου Ν. Αγγελή που διαμαρτύρεται

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη στο Γαλάτσι

Αφορά τον υπάλληλο στο ΚΕΠ Γαλατσίου επί της οδού Τράλλεων Νίκο Αγγελή που όπως γράψαμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ διαμαρτύρεται για την υποβάθμισή του στην συγκεκριμένη υπηρεσία θεωρώντας ότι είναι άδικο καθότι όπως υποστηρίζει υπήρξε κατάφωρη παραβίαση του άρθρου του συγκεκριμένου νόμου και διορίστηκε στο συγκεκριμένο ΚΕΠ προϊσταμένη από τον Δήμο Γαλατσίου.

Για τον λόγο αυτό που του επιφέρει ζημία στον αυνταξιοδοτικό του βίο ο Νίκος Αγγελής που η οικογένειά του έχει προσφέρει πολλά στο Γαλάτσι και έχει υπηρετήσει και στην Κύπρο την περίοδο της εισβολής ανάρτησε πανό δίπλα από το συγκριμένο ΚΕΠ.

Το απίστευτο και το απαράδεκτο της υπόθεσης είναι ότι πήγαν στον Νίκο Αγγελή άνδρες της Ασφάλειας και του έκαναν παρατήρηση ότι το πανό που έχει αναρτήσει εμποδίζει την είσοδο του ΚΕΠ ενώ κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και δεν ισχύει.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε δυσμενώς από δεκάδες Γαλατσιώτες που βρίσκονται στο πλευρό του και στηρίζουν τον αγώνα του Νίκο Αγγελή ο οποίος κατά γενική ομολογία δίνει πάντα και την ψυχή του για να εξυπηρετεί το κοινό.

 

 

 

 

 

τηκε στο ΚΕΠ

 

Απίστευτο: Πήγε η ασφάλεια στον υπάλληλο του ΚΕΠ Γαλατσίου Ν. Αγγελή που διαμαρτύρεται
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top