Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΟ Κορωπίου: Μονόδρομος η Διοίκηση Πρωτοδικείου;

Σε αχαρτογράφητα νερά συνεχίζει να βαδίζει η ιστορική ομάδα που έχει φτάσει έως την Β εθνική μετά την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής
Δύσκολα τα πράγματα για το ιστορικό Κορωπί

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την πολύ κρίσιμη Γ.Σ. του Κορωπιου και τα πράγματα δεν δείχνουν ευοίωνα .

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει το παραμικρό ενδιαφέρον από κανέναν για να αναλάβει τις τύχες του ιστορικού σωματείου .

Βέβαια δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής καθώς έχει το δικαίωμα κάποιος να θέσει το ενδιαφέρον του μέχρι και 10 λεπτά πριν την Συνέλευση .

Πάντως με τα τωρινά δεδομένα είναι ορατός ο κίνδυνος να μπει ταφοπλακα στον συλλογο.

Οι παραγοντες της περιοχής που στηριζουν την ομαδα τα τελευταια χρονια δηλώνουν πως δεν αντεχουν αλλο καθώς ( πρωτάκουστο ) έφτασαν στο σημειο να καλυπτουν ακομα και τα εξοδα των 2 Δημοτικών γηπέδων με φυσικο χορτάρι

Το ζητούμενο είναι να δωθεί μια λύση έστω και την τελευταία στιγμή και να μπορέσει να υπάρξει μια κίνηση για να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και του λαοφιλέστατου σωματείου .

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να κάτσουν σε ένα τραπέζι ( Δημοτική αρχή και παράγοντες ) να βρεθεί λύση για να δημιουργηθεί μια ισχυρή διοίκηση και να επαναφέρει την ομάδα στις κατηγορίες που ανήκει .

Πηγή: Η μπάλα στην σέντρα

ΑΟ Κορωπίου: Μονόδρομος η Διοίκηση Πρωτοδικείου;
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top