ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανανεώθηκε η θητεία του Αλέκου Κουκά για 1 χρόνο ως αντιδήμαρχου τεχνικών έργων Μυκόνου

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΥΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
Στην ανανέωση της θητείας των τεσσάρων Αντιδημάρχων της Μυκόνου προχώρησε η δημοτική αρχή .Για την επόμενη χρονιά ο Αλέκος Κουκάς παραμένει αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και υπηρεσιών με αυξημένες μάλιστα αρμοδιότητες στον τομέα της πολιτικής προστασίας.

Το έργο του Αλεκάρα αναγνωρίζεται και παραμένει πρώτος αντιδήμαρχος της Μυκόνου καθώς είναι τεράστια η προσφορά του στο νησί.
Στις θέσεις τους παραμένουν και οι Ζουγανέλης Μιχάλης,Δακτυλίδης Ιάκωβος και Ντίνα Σαμψούνη μέχρι τις 11/09/2021, με απόφαση του Δήμαρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

1. Τον κ. Κουκά Αλέξανδρο (Αλεκάρα) του Δημητρίου ως Αντιδήμαρχο Τεχνικών
Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυκόνου και του μεταβιβάζει
αρμοδιότητες ως εξής:
1. Την αρμοδιότητα, ευθύνη, εποπτεία και μέριμνα όλων των Τμημάτων και Γραφείων της Δ/νσης Τεχνικής Υπηρεσίας, του Γραφείου Σφαγείων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, καθώς και την υπογραφή όλων των εγγράφων και αποφάσεων των ως άνω.
2. Τη συνεργασία με τις Διοικήσεις των Νομικών Προσώπων του Δήμου για τη σύνταξη και την υλοποίηση του Τεχνικού τους Προγράμματος.
3. Τη μελέτη, ωρίμανση και εποπτεία της εκτέλεσης δημοτικών έργων Τεχνικής Υποδομής τοπικής σημασίας και την καταγραφή των αναγκών σε υποδομές του Δήμου.
4. Την ευθύνη, μέριμνα και εποπτεία για τη συντήρηση και βελτίωση του δημοτικού οδικού δικτύου (οδόστρωμα, στηθαία ασφαλείας, κτλ.).
5. Την ευθύνη της συντήρησης, επισκευής και διαχείρισης των Δημοτικών κτιρίων και των Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
6. Την ευθύνη καθαρισμού των δικτύων όμβριων υδάτων πλην αυτών που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.
7. Το συντονισμό όλων των δράσεων και μέσων για την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των καταστροφών εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.
8. Την διατύπωση εισήγησης για το σχεδιασμό πολιτικής προστασίας στο πλαίσιο του ετήσιου εθνικού σχεδιασμού και η εφαρμογή των προγραμμάτων, μέτρων και δράσεων που αφορούν τον Δήμο Μυκόνου στο πλαίσιο του εθνικού και περιφερειακού σχεδιασμού.
9. Την παροχή συνδρομής στην αρμόδια πυροσβεστική υπηρεσία.
10. Την εποπτεία, ευθύνη και το συντονισμό των θεμάτων που σχετίζονται με την αδειοδότηση, λειτουργία, συντήρηση κ.λπ. των παιδικών χαρών, των αθλητικών εγκαταστάσεων και των συναφών χώρων.
11. Την εποπτεία, την ευθύνη και το συντονισμό των θεμάτων, που αφορούν τα αδέσποτα ζώα με την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση δράσεων που αφορούν τη μέριμνα για την περισυλλογή, τη σήμανση, την καταγραφή, την περίθαλψη κ.λπ. των αδέσποτων ζώων, όπως αυτά προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις.
12. Τον ορίζει μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μυκόνου.

Ανανεώθηκε η θητεία του Αλέκου Κουκά για 1 χρόνο ως αντιδήμαρχου τεχνικών έργων Μυκόνου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top