Α' ΕΠΣΑ

Ανανέωσε το τεχνικό team Γ. Ταπρατζής-Γ. Καζαντζής στα Σούρμενα

Μέσω δελτίο τύπου τα Σούρμενα έκαναν γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με το προπονητικό δίδυμο, Γιάννη Ταπρατζή και Γιώργο Καζαντζή.

Αμφότεροι οι προπονητές έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης αφού με τη δουλειά τους έχουν βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, δίνοντας ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από το φυτώριο του συλλόγου, οι οποίοι ταιριάζουν απόλυτα με τις πιο έμπειρες μονάδες.

Η συνάντηση που έγινε ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με το δελτίο τύπου της ομάδας να αναφέρει

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Σουρμένων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τους προπονητές, Γιάννη Ταπρατζή και Γιώργο Καζαντζή. Ο επαγγελματισμός τους, η εργατικότητα τους και το πλούσιο ταπεραμέντο τους έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, με τη διοίκηση της ομάδας μας να χαρακτηρίζει πέρα για πέρα επιτυχημένο το έργο των δυο προπονητών. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για δυο καινοτόµους και ταλαντούχους προπονητες που θα υλοποιήσουν το νέο σχεδιασµό της οµάδας, µε άµεση προτεραιότητα τον σχηµατισµό ενός ανταγωνιστικού συνόλου, µε στόχο την απόδοση ελκυστικού ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε τόσο στον κ. Ταπρατζή όσο και στον κ. Καζαντζή κάθε επιτυχία και καλή δύναμη.

Ανανέωσε το τεχνικό team Γ. Ταπρατζής-Γ. Καζαντζής στα Σούρμενα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top