Β' ΕΠΣΑ

Ανανέωσε ο τεχνικός Απόστολος Καφτάνης στον ΑΟ Καλαμακίου, βοηθός ο Καραϊνδρος

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Απόστολο Καφτάνη και τον βοηθό του Γιάννη Γιάννη Καραΐνδρο
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματά της, καθορίζουν τα πάντα στη ζωή και στον επαγγελματικό τομέα. Η αγωνιστική σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε με έναν άκομψο τρόπο, ωστόσο οι προπονητές μας πρόλαβαν να δείξουν την ποιότητα της δουλειάς τους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζονται πολλές σκέψεις, παρά μόνο όραμα για κάτι ακόμη καλύτερο, κάτι ακόμη μεγαλύτερο…

Ο Α.Ο. Καλαμακίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής και εφηβικής ομάδας, Απόστολο Καφτάνη, ο οποίος παρουσίασε ένα υποδειγματικό σύνολο, το οποίο με άνεση και καθολική αποδοχή, ολοκλήρωσε τη χρονιά στην 2η θέση του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας και αναμένει την επικύρωση από τη ΕΠΣΑ, για να πανηγυρίσει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

“Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα, υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση σε όλα τα θέματα. Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια, θέλουμε να διατηρήσουμε τον περσινό κορμό και να κάνουμε λίγες αλλά στοχευμένες κινήσεις ενίσχυσης. Μπορούμε να είματε ανταγωνιστικοί, μπορούμε να πετύχουμε ξανά τους στόχους μας”.

Α.Ο. Καλαμακίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή της ανδρικής και εφηβικής ομάδας και προπονητή των παιδικών τμημάτων, Γιάννη Καραΐνδρο, ο οποίος παρουσίασε μία από τις καλύτερες Κ16 της Αθήνας. Μια ομάδα αήττητη στην 2η φάση των ομίλων των ισχυρών, ένα σύνολο που η πανδημία του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην τελική φάση

Ανανέωσε ο τεχνικός Απόστολος Καφτάνης στον ΑΟ Καλαμακίου, βοηθός ο Καραϊνδρος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top