Β' ΕΠΣΑ

Ανανέωσε ο Στέλιος επιστρέφει ο Γρηγόρης Σαγματόπουλος στον Νεοπεντελικό

Κοινή πορεία με την φανέλα του Νεοπεντελικού τα δύο αδέρφια.Ανανέωσε συγκεκριμένα τη συνεργασία του με το Νεοπεντελικο ο Στέλιος Σταματόπουλος που τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι ωριμάζει ποδοσφαιρικά.

Παράλληλα στο σύλλογο των βορείων προαστίων επιστρέφει ο Γρηγόρης Σαγματοπουλος που μετά την πενταετή παρουσία του στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών επιστρέφει στους μπλε.

Αναλυτικά

Τα αδέρφια Σαγματόπουλοι επανενώνονται με τη φανέλα του Νεοπεντελικού!!!

Η διοίκηση του Νεοπεντελικού ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Στέλιο Σαγματόπουλο, ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους απέδειξε ότι πλέον δεν αποτελεί έναν “μικρό” της ομάδας, αλλά έναν ώριμο ποδοσφαιριστή στον οποίο η ομάδα μας στηρίζει πάρα πολλά τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον!
Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε επίσης ξανά στις τάξεις μας τον Γρηγόρη Σαγματόπουλο, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει έπειτα από 5 χρόνια στην ομάδα μας για να μας καταπλήξει με το ταλέντο και την ωριμότητα του.
Ο Γρηγόρης ήταν ποδοσφαιρικά ενεργός αυτά τα χρόνια, αγωνιζόμενος στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Και οι 2 ποδοσφαιριστές προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα τους έχουμε και πάλι μαζί στο ρόστερ μας!

Καλή σεζόν ευχόμαστε Στέλιο και Γρήγορη!

Ανανέωσε ο Στέλιος επιστρέφει ο Γρηγόρης Σαγματόπουλος στον Νεοπεντελικό
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top