Α' ΕΠΣΑ

Ανανέωσαν σε Δάφνη Π. Φαλήρου, Χριστόπουλος, Μπότος, Φέρτης, Σάπκας, Πανταζόπουλος, Γαγάνης, Σήτος

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Σόλωνα Χριστόπουλο, Αλέξανδρο Μπότο και Δημήτρη Φέρτη, που συμφώνησαν με τη διοίκηση και θα φοράνε τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή

Η Δάφνη Π.Φαλήρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Μπότο, με τον αμυντικό Σόλωνα Χριστόπουλο και με τον επιθετικό, Δημήτρη Φέρτη. Η οικογένεια της Δάφνης Π.Φαλήρου εύχεται και στους τρεις κάθε επιτυχία.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης με το τεχνικό επιτελείο:

Με τον Βαγγέλη Σάπκα στην τεχνική ηγεσία θα προχωρήσει και τη νέα σεζόν η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας και με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
Η πανδημία του κορωνοϊού διέκοψε την περυσινή μας πορεία στην Α’ ΕΠΣΑ.

Στο διάστημα που βρισκόμασταν στα γήπεδα, η παρουσία της Δάφνης Π.Φαλήρου σε επτά πρώτα ματς αποτέλεσε έκπληξη για τους περισσότερους. Όχι όμως για εκείνους που εργάστηκαν καθημερινά προκειμένου να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο μέχρι τη διακοπή μετρούσε τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες, ενώ ήταν και η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλό της. Επειδή, λοιπόν, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, η διοίκηση της Δάφνης Π.Φαλήρου, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή, Τόλη Πανταζόπουλο, καθώς επίσης και με τον προπονητή Βαγγέλη Σάπκα. Παράλληλα στην ομάδα μας συνεχίζουν και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ο βοηθός προπονητή και γυμναστής Στέφανος Γαγάνης, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Σήτος. Η οικογένεια της Δάφνης Π.Φαλήρου εύχεται σε όλους καλή επιτυχία στην νέα απαιτητική σεζόν που έχουμε μπροστά μας.

 

 

Ανανέωσαν σε Δάφνη Π. Φαλήρου, Χριστόπουλος, Μπότος, Φέρτης, Σάπκας, Πανταζόπουλος, Γαγάνης, Σήτος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top