Β' ΕΠΣΑ

Ανανέωσαν Σάκης Βερούτης και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Με τον επιτυχημένο στο έργο του και στην πορεία του με την συγκεκριμένη ομάδα, με τον Σάκη Βερούτη στην τεχνική ηγεσία με τον οποίο πλέον υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή της ομάδας μας κύριο Σάκη Βερούτη. Η ταύτιση φιλοσοφίας καθώς και το κοινό όραμα για το μέλλον έχουν χτίσει την μακροχρόνια συνεργασία.

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, καθώς και η συμφωνία με νέους ποδοσφαιριστές που θα ανακοινωθούν με το άνοιγμα των μεταγραφών. Ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου σχεδιάζουν καθημερινά τη νέα χρονιά ώστε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 9 Αυγούστου να έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες.

 

Ανανέωσαν Σάκης Βερούτης και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top