Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανανέωσαν Ρομάνο, Ε. Παπαδόπουλος, Δ. Μαρκολέφας στον Άρη Βούλας

Το παζλ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Βούλας συνεχίζεται να συμπληρώνεται. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου: Το Δ.Σ. προσπαθεί να κρατήσει τον κορμό της ομάδας, παρά τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί παγκοσμίως λόγω της πανδημίας. Μετά το προπονητικό team θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά ο πρώτος σε ασιστ και δεύτερος φετινός σκόρερ, το Νο 10 και μαέστρος μας, ο DIEGO ROMANO, δείχνοντας τον δρόμο για να κρατηθεί ψηλά η ομάδα μας. Εδώ και δυο χρόνια το Δ.Σ., οι προπονητές και ο βασικός κορμός της ομάδας έχει αποδείξει με τα αποτελέσματα ότι αυτή η ομάδα δεν έχει “ταβάνι”.

Επίσης: O AΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Μ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΜ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΑΣΟ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΕΥΓ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Δ.ΜΑΡΚΟΛΕΦΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΛΕΦΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ (2020-2021).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

 

Ανανέωσαν Ρομάνο, Ε. Παπαδόπουλος, Δ. Μαρκολέφας στον Άρη Βούλας
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top