Α' ΕΠΣΑ

Ανανέωσαν οι Τεχνικοί Διευθυντές Ακαδημιών στη Νέα Ιωνία Σταγιάννης-Βογατσάς

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους Τεχνικούς Διευθυντές Ακαδημιών Αποστόλη Σταγιάννη και Κώστα Βογατσά ανακοίνωσε η Νέα Ιωνία.

Αναλυτικά…

Ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους τεχνικούς διευθυντές της ακαδημίας μας, Σταγιάννη Αποστόλη και Βογατσά Κώστα.

Η εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων υποδομής, τόσο στον τομέα της βελτίωσης και ανάπτυξης των ποδοσφαιρικών- αθλητικών ικανοτήτων όσο και στην σωστή διαπαιδαγώγηση και ενίσχυση της προσωπικότητας των αθλητών, αποτελεί άμεση προτεραιότητα του συλλόγου μας. Προς την επίτευξη αυτού του σκοπού επιλέγονται οι κ.κ. Σταγιάννης και Βογατσάς να συνεχίσουν το έργο τους με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα.
Ο κ. Σταγιάννης είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA B και εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε σχολείο. Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία έχοντας συνεργαστεί με πολλές ομάδες όπως Παπάγος, Ηράκλειο, Αίμος Πετρούπολης, Ανθούπολη, Ελευθερούπολη, Απόλλων Σμύρνης, Ερμής Ηρακλείου. Είναι μέλος του προπονητικού team της Νέας Ιωνίας από το 2016.

Ανανέωσαν οι Τεχνικοί Διευθυντές Ακαδημιών στη Νέα Ιωνία Σταγιάννης-Βογατσάς
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top