Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανανέωσαν Ν. Λεκάκης, Μ. Τομπουλίδης με ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού που ευχήθηκε στον Απ. Μάρθα

Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Νάσο Λεκάκη, Μάριο Τομπουλίδη και τις ευχές της στον εορτάζοντα Αποστόλη Μάρθα.

Οι ανακοινώσεις:

🇹🇭Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.🇹🇭 #ΕΠΙΣΗΜΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Μια ακόμη πολύ σπουδαία ανανέωση. Μια κίνηση ουσίας και ποιότητας. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον ικανότατο ποδοσφαιριστη της ομάδας μας Νασο Λεκακη. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα μας καθώς ο Νάσος Λεκάκης είναι ένας ικανότατος επιθετικός που και την περσινή σεζον όσο είχε διεξαχθεί η αγωνιστική δράση εδειξε τις εξαιρετικές ικανότητες του. Ο Νάσος Λεκάκης διακρίνεται για την ταχύτητα του, το πάθος του, το δυναμικό του παιχνίδι και είναι ένας επιθετικογενης ποδοσφαιριστης που δημιουργεί πολλές καταστάσεις στις αντίπαλες άμυνες με τα αθλητικά προσόντα που διαθέτει. Η ανανέωση ήταν αμοιβαία επιθυμία και των 2 πλευρών καθώς υπάρχει άριστη συνεργασία, ταύτιση στόχων και σεβασμός. Νασο σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! Συνεχίζουμε δυναμικά την σκληρή σοβαρή δουλειά. Η ομάδα μας συνεχίζει τις κινήσεις της μεθοδικά με το πλάνο που έχει προγραμματιστεί, σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες πολύ σημαντικές κινήσεις ουσίας. Το σημαντικό είναι το αθλητικό κίνητρο και η αγάπη για το ποδόσφαιρο. 🇹🇭#TAFC #FAMILY #RESPECT — χαρούμενος στην τοποθεσία Κορυδαλλός Αττικής.

🇹🇭Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.🇹🇭 #ΕΠΙΣΗΜΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Μία πολύ σπουδαία ανανέωση…Mια κίνηση ποιότητας για την ομάδα μας. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστη της ομάδας μας Μάριο Τομπουλίδη. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ανανέωση καθώς ο Μάριος Τομπουλίδης είναι ένα εξαιρετικός ποδοσφαιριστης, με παραστάσεις από επαγγελματικες κατηγορίες και την περσινή σεζον που αγωνίστηκε με την ομάδα μας για το λιγο που πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα έδειξε αμέσως πως έχει χημεία με την ομάδα, έδειξε την μεγάλη ποιότητα του και τις εξαιρετικές ικανότητες του. Η ανανέωση της συνεργασίας ήταν μεγάλη επιθυμία και των 2 πλευρών καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων και συνολικά υπάρχει μια άριστη συνεργασία και άψογη επικοινωνία. Το παν στο ποδόσφαιρο είναι να υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, καλή διάθεση και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Μάριε σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!! Συνεχιζουμε δυναμικά με σοβαρή και ποιοτική δουλειά στο γήπεδο. Η ομάδα μας συνεχίζει τις κινήσεις της βάση του πλάνου που υπάρχει, με ουσία και απόλυτο επαγγελματισμο. 🇹🇭⚽ #TAFC #RESPECT #FAMILY — χαρούμενος στην τοποθεσία Κορυδαλλός Αττικής.

🇹🇭Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.🇹🇭 #ΧΡΟΝΙΑ_ΣΟΥ_ΠΟΛΛΑ_ΑΠΟΣΤΟΛΗ #ΟΜΑΔΑ_ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ❤️💙 Εκ μέρους όλης της ομάδας μας ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά στον ποδοσφαιριστη της ομάδας μας και μέλος αυτής της οικογένειας Αποστόλη Μάρθα για την ονομαστική του εορτή! Αποστολή ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα ευτυχία και αγάπη στην ζωή σου και την οικογένειά σου, κάθε επιτυχία και να μείνεις πάντα το παιδί διαμάντι που είσαι! Χρόνια πολλά

Ανανέωσαν Ν. Λεκάκης, Μ. Τομπουλίδης με ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού που ευχήθηκε στον Απ. Μάρθα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top