Α' ΕΠΣΑ

Ανανέωσαν Ήφαιστος Περιστερίου και Λευτέρης Αλεξάκης και η ανάρτησή του

Την ανανέωση της συνεργασίας και μάλιστα για τρία χρόνια με τον τεχνικό της ομάδας Λευτέρη Αλεξάκη ανακοίνωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου.

Το έργο του καταξιωμένου τεχνικού κρίθηκε απολύτως επιτυχημένο και έτσι η συνέχεια της συνεργασίας τους σφραγίστηκε και επίσημα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου…

Με την εκλογή της νέας διοίκησης υπό την Προεδρία του κ. Μόσχου ακολούθησε η συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας μας, και μάλιστα με 3ετες συμβόλαιο, με τον καταξιωμένο προπονητή Λευτέρη Αλεξάκη. Η συμφωνία στηρίχτηκε στο κοινό όραμα τόσο του Ηφαίστου όσο και του ίδιου του κ. Αλεξακη, που δεν είναι άλλο από τη στελέχωση, σταδιακά σε ένα πλάνο τριετίας, της αντρικής ομάδας με παίκτες προερχόμενους από την Ακαδημία μας. Ευχόμαστε να έχουμε μια καλη χρόνια, με ποιοτικό ποδόσφαιρο, όπως πάντα κ. Αλεξακη!
Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό ο προπονητής του Ηφαίστου Περιστερίου Λευτέρης Αλεξάκης σχολίασε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Αναλυτικά…

Όταν βρίσκεις έδαφος να μοιραστείς το όραμα σου και συνοδοιπόρους στο δρόμο για την επίτευξη του… τότε μένεις εκεί…
Ο λόγος φυσικά για την παραμονή μου στον Ηφαιστο Περιστερίου, μια ομάδα στην οποία κατά το παρελθόν συνέβαλα στο να γίνει τ όνειρο ( της ανόδου) πραγματικότητα…
Τώρα ξεκινάμε την προσπάθεια για την εκπλήρωση νέων στόχων…
Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον Πρόεδρο κ Μόσχο για την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου!
Μένουμε εδώ…. μαζί όλοι μια οικογένεια…. για να κάνουμε πράξη αυτά που ονειρευόμαστε για τον Ηφαιστο.

Ανανέωσαν Ήφαιστος Περιστερίου και Λευτέρης Αλεξάκης και η ανάρτησή του
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top