Β' ΕΠΣΑ

Ανανέωσαν για 6η συνεχή χρονιά Γιώργος Λαζάρου-Φοίνικας Περιστερίου

Για έκτη συνεχόμενη σεζόν θα πορευτούν μαζί και για τον ίδιο αγωνιστικό στόχο ο Φοίνικας Περιστερίου και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λαζάρου.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και η συμφωνία ήταν θέμα λίγων λεπτών, αφού αμφότερες οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ευχαριστημένες από την συνεργασία τους.

Μετά από την συμφωνία, ο Γιώργος Λαζάρου έκανε την ακόλουθη δήλωση…

“Είναι σημαντικό για μένα, και ταυτόχρονα πολύ τιμητικό, η ανανέωση της συνεργασίας μου με το Φοίνικα Περιστερίου για εκτη συνεχόμενη χρονιά. Μία συνεργασία που δείχνει πλέον ότι έχει πολλά ταυτόσημα σημεία, και ένα κοινό παρονομαστή. Τη συνέχιση της προσπάθειας που κάνουμε όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια, να αλλάξει επίπεδο σύλλογος και να είναι από τους πιο υγιείς και ανταγωνιστικους στην Αθήνα.

Οι τελευταίες χρονιές ήταν περίεργες για όλους και η επόμενη σεζόν θα μας βρει σε μία νέα πραγματικότητα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι νωρίς να μιλήσουμε ακόμα για στόχους. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να φτιάξουμε ένα αξιόλογο και ισορροπημένο ποδοσφαιρικα σύνολο, με ταλαντούχους και νεαρους ποδοσφαιριστές.”

Ανανέωσαν για 6η συνεχή χρονιά Γιώργος Λαζάρου-Φοίνικας Περιστερίου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top