ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμονή και… αγωνία στα ύψη στον Πανιώνιο!

Στα… ύψη παραμένει η αγωνία των φίλων του Πανιωνίου για το τι μέλλει γενέσθαι, σχετικά με το θέμα του υποψήφιου επενδυτή και το μέλλον της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ 2.

Όπως είναι γνωστό, η πλευρά του κ. Τσακουμάκου εχει πάρει όλα τα οικονομικά στοιχεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ, προκειμένου να τα εξετάσει με κάθε λεπτομέρεια.

Το μεγαλύτερο “αγκάθι” και ουσιαστικά το κομμάτι για το οποίο ο επιχειρηματίας έχει τον προβληματισμό του και καθυστερεί την οριστική του απάντηση είναι τα χρέη προς τρίτους (ποδοσφαιριστές, προπονητές, υπαλλήλους κλπ). Όπως φαίνεται αυτό το ποσό ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ, αρκετά πιο υψηλό δηλαδή απ’ ότι περιμέναν πολλοί.

Να σημειωθεί, ότι τόσο από πλευράς Πανιωνίου όσο και από πλευράς του υποψήφιου επενδυτή γίνονται επαφές με παίκτες, ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί και να υπάρξει μία λύση για όλους!

Από εκεί και πέρα, πάντως, ο Ερασιτέχνης και η 5μελής επιτροπή που έχει οριστεί προχωράει όλες τια απαραίτητες διαδικασές για σύσταση ΠΑΕ, με την ευχή όλων φυσικά να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στην Σούπερ Λιγκ.

Η οριστική απάντηση από τον κ. Τσακουμάκου αναμένεται να έχει δοθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ περιορισμένα…
Πηγή https://www.panionianea.gr

Αναμονή και… αγωνία στα ύψη στον Πανιώνιο!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top