ΣΤΙΒΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Πρόκειται για τον 19ο υποψήφιο της παράταξης της Αναστασίας Κελεσίδου για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

Ύστερα από αρκετά χρόνια, ο Χαράλαμπος Ανδρεάδης, μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ την δεκαετία του ’90, είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές για το συμβούλιο της ομοσπονδίας με την «Αναγέννηση», στην οποία ηγείται η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας Τασούλα Κελεσίδου.

Ο Ανδρεάδης που είναι οικονομολόγος και πρώην διευθυντικό στέλεχος στον τραπεζικό τομέα, έχει πολυετή θητεία στον χώρο του στίβου κυρίως διοικητικά και κατεβαίνει υποψήφιος στο ΣΕΓΑΣ εκπροσωπώντας τον ΣΑΠΚ Νεάπολης.

Πρόκειται για τον 19ο υποψήφιο για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ που συστρατεύεται με την Τασούλα Κελεσίδου και την «Αναγέννηση». Θυμίζουμε τα ονόματα των έως τώρα υποψηφίων της Κελεσίδου:

Αλεξόπουλος Αλ., Ανδρεάδης Χ., Αραμπατζή Φ., Βασιλειάδης Ηλ., Βούρος Ι., Γκατσιούδης Κ., Δημότσιος Στ., Διαλυνάς Κ., Κουκοδήμος Κ., Λαμπράκης Γρ., Μαρσέλλου Μ., Μπόλλας Ι., Οικονόμου Β., Ουζούνη Κ., Παπαδιάς Χ., Παυλακάκης Αγγ., Ποδιώτης Ι., Ρετσινά Κ., Τσώνης Ν.

Υποψήφιος της «Αναγέννησης» για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι ο Κώστας Γκατσιούδης.

Η δήλωση υποψηφιότητας του Χαράλαμπου Ανδρεάδη:

«Δεν θα μπορούσα να απουσιάσω από το προσκλητήριο της Αναγέννησης του Κλασσικού Αθλητισμού της χώρας. Προσθέτω, λοιπόν, τις δυνάμεις μου στην δυναμική της εκπληκτικής ομάδας των πρωταθλητών και των διοικητικών στελεχών που πλαισιώνουν την Τασούλα Κελεσίδου (πρόεδρος) και τον Κώστα Γκατσιούδη (εκπρόσωπος ΕΟΕ).

Ανατέλλει μια καινούργια ελπιδοφόρος περίοδος, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν σύντομα και με ιδιαίτερη στόχευση την διοργάνωση στην Θεσσαλονίκη του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος 2028. Καλόν αγώνα σε όλους».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top