Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αλλάζει ο χλοοτάπητας και το σύστημα ποτίσματος του γηπέδου της Ν. Σμύρνης της έδρας του Πανιωνίου

Την έγκριση ποσού 429.776 ευρώ για την αντικατάσταση του συστήματος ποτίσματος και του αρδευτικού δικτύου (δεξαμενές κλπ), καθώς και την αναβάθμιση – ανανέωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Πανιώνιου, αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής.
Το όλο σύστημα αυτόματου ποτίσματος του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, είχε κατασκευαστεί πριν δεκαετίες και χρειαζόταν άμεση αντικατάσταση. Το ίδιο και ο χλοοτάπητας του γηπέδου, ο οποίος είναι σε άσχημη κατάσταση, κάτι που ήταν ιδιαίτερα εμφανές σε όσους παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του Πανιωνίου πριν περίπου 2 εβδομάδες (φωτο).

Όπως είναι γνωστό στο γήπεδο γίνονται και άλλα σημαντικά βελτιωτικά έργα στις κερκίδες 1,2,3 και στους χώρους κάτω από αυτές, που φιλοξενούν γυμναστήρια, τμήματα του συλλόγου κλπ., μέσω του «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2» και του Δήμου Ν. Σμύρνης, τα οποία μαζί με τη ανανέωση του αγωνιστικού χώρου, θα βελτιώσουν σημαντικά την εικόνα του γηπέδου, αλλά και τις παροχές προς τους αθλητές και φιλάθλους του Πανιωνίου.

*Η ανάρτηση της Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Δήμητρας Νάνου, στην οποία αναφέρει και την έγκριση του έργου για το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Υπερψηφίστηκε στις 9.6.2021 από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η 1η τροποποίηση του Προγράμματος Εκτελεστέων έργων (ΠΕΕ) της #Περιφέρεια_Αττικής οικονομικού έτους 2021. Ο Περιφερειάρχης, κ. #GiorgosPatoulis, επικαιροποίησε την αναπτυξιακή στρατηγική για όλη την Αττική, μέσα από την ένταξη 76 νέων έργων που έχουν στον πυρήνα τους την πολιτική προστασία και ασφάλεια των πολιτών, τις υποδομές και την κοινωνική συνοχή. Στους Δήμους της #Περιφερειακή_Ενότητα_Νοτίου_Τομέα_Αθηνών…

Πηγή https://www.panionianea.gr

Αλλάζει ο χλοοτάπητας και το σύστημα ποτίσματος του γηπέδου της Ν. Σμύρνης της έδρας του Πανιωνίου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top