ΕΠΣΑΝΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – Άθληση με εξειδίκευση, οργάνωση, ασφάλεια & ευθύνη.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – Άθληση με εξειδίκευση, οργάνωση, ασφάλεια & ευθύνη.
Με αίσθημα ευθύνης,οργάνωσης και τηρουμένων όλων των μέτρων κατά της πανδημίας, η Ακαδημία μας ανοίγει και φέτος τις πύλες της για να υποδεχτεί παλιούς και νέους αθλητές, στην μεγάλη και αμιγώς ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

Οι εξειδικευμένοι προπονητές μας με επικεφαλή τον κ. Νίκο Νικολακόπουλο, όλοι κάτοχοι διπλωμάτων UEFA, εστιάζουν στην σύγχρονη προπονητική και την βελτίωση των παιδιών τόσο αγωνιστικά όσο και κοινωνικά, καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα, τον σεβασμό στον συναθλητή και το “ευ αγωνίζεσθαι”. Έτσι, είναι σε θέση να υποστηρίξουν την φιλοσοφία της Ακαδημίας, η οποία θέλει να φέρει ξανά τα παιδιά στα γήπεδα, την άθληση μέσα από την διασκέδαση, την δημιουργία ισχυρών σχέσεων, την απόκτηση ομαδικού πνεύματος, την εκμάθηση ποδοσφαίρου και την απόκτηση νοοτροπίας υγιούς και σωστού φιλάθλου, εντός και εκτός γηπέδου.

Τα γήπεδα στα οποία προπονούνται οι αθλητές μας, πληρούν όλες τις προδιαγραφές. Οι προπονήσεις των ηλικιών 4-9 ετών πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις SUPERLEAGUE ΚΟΡΩΠΙ, οι οποίες διαθέτουν 2 γήπεδα 6×6 με πλαστικό τάπητα, ανοιχτό παιδότοπο τους καλοκαιρινούς μήνες και κλειστό καφέ τον χειμώνα. Οι μεγαλύτεροι αθλητές (άνω των 10), προπονούνται στο Δημοτικό Στάδιο Παπασιδέρη (γήπεδο 11×11,φυσικό χορτάρι). Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια των προπονήσεων και στα 2 γήπεδα, παραβρίσκονται πιστοποιημένοι διασώστες, εκπαιδευμένοι στην παροχή Α΄Βοηθειών & ΚαρδιοΑναπνευστική Αναζωογόνηση.

Τέλος,η Ομάδα μας εκτός από τις Ακαδημίες, διαθέτει και Ανδρικό Τμήμα το οποίο αγωνίζεται στο τοπικό Πρωτάθλημα της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ανατολικής Αττικής, στόχος του οποίου είναι να απασχολεί ποδοσφαιριστές μεγαλωμένους μέσα στις Ακαδημίες του Συλλόγου μας και να τους ανοίξει τις πόρτες στο εγχώριο Ποδόσφαιρο, επαγγελματικό και μη. Την Ανδρική Ομάδα πλαισιώνουν πτυχιούχοι προπονητές(UEFA), πτυχιούχος γυμναστής (ΤΕΦΑΑ) καθώς και φυσιοθεραπευτής.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 6996971765 (κ. Μελίνα Χριστοφαρίδου), είτε γραπτά στο email : doxakoropi@gmail.com. Μπορείτε επίσης να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις SUPERLEAGUE ΚΟΡΩΠΙ, Eρμη Σουρλαντζη & Έκτορος, Κορωπί, καθημερινά μετά τις 18:00.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – Άθληση με εξειδίκευση, οργάνωση, ασφάλεια & ευθύνη.
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top