Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγοράζουν απινιδωτή οι Ακαδημίες του Σαρωνικού Αναβύσσου

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

Α.Ο Σαρωνικός Αναβύσσου – F.C Saronikos Anavyssou

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά το πρόσφατο συμβάν στον ποδοσφαιρικό αγώνα των εθνικών ομάδων της Δανίας με τη Φινλανδία, με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν που συγκλόνισε όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο, όλοι αντιλήφθηκαν για μία ακόμη φορά, το πόσο σημαντική είναι για την τέλεση κάθε αθλητικής δραστηριότητας η ύπαρξη όλων των απαιτούμενων ιατρικών υπηρεσιών.
Στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών και στο δικό μας γήπεδο, ο Σύλλογος δεν μπορούσε να μείνει αδρανής και με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό που απαιτείται για την αγορά απινιδωτή που πλεόν θεωρείται απαραίτητος για τον ιατρικό εξοπλισμό όλων των γηπέδων που φιλοξενούν εκατοντάδες αθλητές και παιδιά.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εξάρουμε την ευαισθησία και άμεση ανταπόκριση ενός αγνού φίλαθλου της ομάδας (που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του), η προσφορά του οποίου υπήρξε καταλυτική όσον αφορά τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Τέλος να τονίσουμε ότι η διοίκηση του Σαρωνικού είναι σε μια διαρκή προσπάθεια αναβάθμισης όλων των υπηρεσιών του γηπέδου μας, ώστε όλες οι δραστηριότητες να πραγματοποιούνται σε αυτό με την απαιτούμενη ασφάλεια για όλους τους αθλητές μας.
Σύντομα θα υπάρξει πληροφόρηση και για άλλες ανάλογες ενέργειες, με πιο σημαντικές τα βελτιωτικά έργα στις εγκαταστάσεις μας.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και Στίβου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την έναρξη της νέας σεζόν!

Αγοράζουν απινιδωτή οι Ακαδημίες του Σαρωνικού Αναβύσσου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top