ΕΠΣΑΝΑ

Αγώνα στο φινάλε η Βουλιαγμένη με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών

Κλείσιμο αθλητικής χρονιάς αντρικής ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Το τελευταίο της αγώνα για τη φετινή χρονιά έδωσε τη Τρίτη 29 Ιουνίου η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου του ομίλου μας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Εθνικής Ομάδας Αστυνομικών Ελλάδος .

Ομαδική φωτογραφία

Η ομάδα μας φιλοξένησε με το καλύτερο τρόπο στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης, παρουσία του Δημάρχου μας Κωνσταντέλλου Γρηγόρη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα. Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Σιλεβίστας Γιάννης είχε την ευκαιρία να δει τη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του και να δοκιμάσει νέα πρόσωπα ενώ ο προπονητής της ομάδας μας Κατράνας Σωτήρης, είχε τη δυνατότητα για χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα πολύ δυνατό τεστ.

Οι δύο ομάδες παίζοντας ανοιχτά απέδωσαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο έχοντας δύο δοκάρια η κάθε μία, ενώ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης νικήτρια με σκορ 1-0 αναδείχθηκε η εθνική ομάδα.

Διαιτητικό τρίο και αρχηγοί των ομάδων

Εθνικής Ομάδας Αστυνομικών Ελλάδος

Αντρική Ομάδα Α.Ο. Βουλιαγμένης
Στο περιθώριο της αναμέτρησης τιμήθηκαν από τη Πανελλήνια Ένωση Ελλήνων Αστυνομικών ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Κωνσταντέλλος Γρηγόρης και ο Πρόεδρος του Α.Ο. Βουλιαγμένης κ. Ασλανίδης Ιωάννης τόσο για την εξαιρετική φιλοξενία στο ΔΑΚ Βουλιαγμένης, όσο και γενικότερα για την προσφορά τους στην ανάπτυξη του Αστυνομικού Αθλητισμού. Ο Δήμαρχος στον λόγο του τόνισε ότι θα είναι δίπλα σε κάθε δράση για την υποστήριξη και την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητικού και υποσχέθηκε την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για την επόμενη πανευρωπαϊκή η παγκόσμια οργάνωση που θα προκριθεί η Εθνική μας ομάδα.


Διαιτητικό τρίο και αρχηγοί των ομάδων


Οι Της Εθνικής Ομάδας Αστυνομικών Ελλάδος

Αντρική Ομάδα Α.Ο. Βουλιαγμένης


Βράβευσή Δημάρχου 3Β Κωνσταντέλλου Γρηγόρη


Βράβευση Προέδρου Ασλανίδη Ιωάνν

Αγώνα στο φινάλε η Βουλιαγμένη με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top