Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΕ Μοσχάτου : Οι αρχηγοί της σεζόν 2020-21

Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου ανακοινώνει την τετράδα των Αρχηγών για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021

Μάριος Φιαμέγκος-Χριστόφορος Πασαλίδης-Δημήτρης Κωνσταντίνου -Χρήστος Κανελλόπουλο

Επίσης:

Η διοίκηση της ΑΕΜ σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδος κάνει καθημερινά ότι είναι απαραίτητο για να προστατεύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, θωρακίζοντας την υγεία ποδοσφαιριστών, προπονητών, φροντιστών κλπ.
Λάβαμε όλα τα αναγκαία μέτρα από την αρχή τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα, θερμομετρώντας καθημερινά τους πάντες και λαμβάνωντας τις δέουσες προφυλάξεις σύμφωνα με τις εισηγήσεις των ειδικών.
Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους φίλους της ΑΕΜ και ειδικότερα τους πιό νέους εξ αυτών να τηρούν πιστά τα προβλεπόμενα μέτρα και να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και των αρνητικών επιπτώσεών του στην υγεία, την οικονομία και τις κοινωνικές δραστηριότητες,.
Ας.μεριμνήσουμε τηρώντας ο καθένας τον κανόνα της ατομικής ευθύνης ώστε να μην επαναληφθεί η αναστολή των πρωταθλημάτων και το κλείσιμο των αγωνιστικών χώρων. και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς και να παρακολουθούμε την αγαπημένη μας.ΑΕΜ.
Παρακαλούμε όλους να σεβαστούν την απόφαση της διοίκησης και μέχρι νεωτέρας να μην παρευρίσκεται κανείς στις προπονήσεις της ομάδας.
Η απαγόρευση δεν έχει εξαιρέσεις για κανέναν.
Στο γήπεδο θα είναι εφεξής μόνο οι ποδοαφαιριστές, προπονητές, γυμναστες, ιατρικό team ο γενικός αρχηγός, ο γενικός διευθυντής της ομάδας και τα μέλη της διοίκησης . ΚΑΝΕΝΑΣ ΆΛΛΟΣ.
Το διακύβευμα είναι σοβαρό και δεν σηκώνει παρερμηνείες από κανέναν.

ΑΕ Μοσχάτου : Οι αρχηγοί της σεζόν 2020-21
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top