Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΕ Μοσχάτου: Ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση με Βασίλη Σπάθα

Εξαιρετική χαρακτήρισε η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου τη χρονιά που πέρασε με τον Βασίλη Σπάθα στον πάγκο και γι’ αυτό ανανέωσε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών όπως ανακοίνωσε και επίσημα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή των επιτυχιών τον Βασίλη Σπάθα. Μετά από μιά εξαιρετική χρονιά που τελείωσε βιαστικά μεν αλλά απόλυτα επιτυχημένα, με την ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να αφήνει το ποδοσφαιρικό της στίγμα στις εθνικές κατηγορίες, η κοινή πορεία μαζί του ήταν μονόδρομος.

Ο Βασίλης Σπάθας έχει χαράξει πετυχημένα τα τελευταία χρόνια την δική του ανοδική πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου και ευελπιστούμε μαζί του να χαρούμε μια ακόμα άνοδο. Ο ουρανός είναι το όριο.
Ο προπονητής μας είναι από τα πλέον αγαπημένα και αποδεκτά άτομα στην πόλη μας και περιβάλλεται της απόλυτης εμπιστοσύνης της Διοίκησης. Είναι συνεργάτης και φίλος ταυτόχρονα. Είναι αυτός που θα υλοποιήσει το 5ετές πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει και θα οδηγήσει την ομάδα μας στα 100 χρόνια ζωής της.

Προσεκτικά, χωρίς υπερβολές και φανφάρες με γνώμονα την αξιοποίηση τόσο των ταλέντων που γεννάνε οι Ακαδημίες μας όσο και την προσέλκυση στελεχών που θα πλαισιώσουν τον υπάρχοντα κορμό της ομάδας.

Ο προπονητής μας έχει υποβάλλει το πλάνο του και η ομάδα θα το υλοποιήσει.κατά γράμμα όπως κατά κόρον έγινε και πέρσυ και άλλες χρονιές. Επιδίωξη μας είναι το σωματείο να είναι ανταγωνιστικό εν μέσω των ιδιαίτερα δύσκολων στιγμών που διαβιούμε.
Σεμνά.και ταπεινά.παρόντες…

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν τον κύριο Σπάθα, ενώ θα δωθεί και press conference με τα πλάνα μας για την ερχόμενη χρονιά σε χρονική στιγμή που θα προσδιοριστεί λίαν συντόμως.

Η ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ συνεχίζει. Οποιους θέλει τους κρατάει. Φεύγουν μόνον όσοι δεν μπορουν να προσφέρουν η έχουν συνδέσει την παρουσία τους με αρνητισμό…
Κι όπως λέει χαρακτηριατικά ένας καλός φίλος της ομάδας… “Οποιος μιλάει για τα παλιά είναι….παλιό…παιδο”…

Γι αυτό και εμείς αν δεν προκληθούμε δεν θα αναφερθούμε στα “παλιά”… κοιτάμε μόνον μπροστά…
Αν όμως χρειαστεί…θα πούμε τα πράγματα ονομαστικά…
Καλή συνέχεια.κύριε Σπάθα, καλή επιτυχία φίλε Βασίλη.
ΑΕΜ μόνον…αφού…

ΑΕ Μοσχάτου: Ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση με Βασίλη Σπάθα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top