ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδειοδοτικό χάος!-Απασφάλισε με καταγγελία το Αιγάλεω

Η καταγγελία του Αιγάλεω στην ΕΠΟ για τη μη αδειοδότηση καταδεικνύει και το μεγάλο μπέρδεμα.
Το Αιγάλεω δεν αδειοδοτήθηκε ούτε σε δεύτερο βαθμό με αποτέλεσμα να απασφαλίσει. Κατήγγειλε παράνομη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ Δημητρίου Γεωργίου, καθώς και μελών του ΔΟΑ.
Το Σίτι που «κόπηκε» για λόγους διοικητικών κριτηρίων από την επιτροπή της ΕΠΟ, είχε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας πλήρη φάκελο και χωρίς οφειλές. Κυρίως όμως διαθέτει οικονομικά υγιή και ισχυρό ιδιοκτήτη.

Έχουν μάλιστα πληρωθεί εκ μέρους του Αιγάλεω τόσο η εγγυητική όσο και το μετοχικό κεφάλαιο και θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Πως γίνεται τώρα μια ΠΑΕ να βρίσκεται μια ανάσα από την… άδεια της ΕΕΑ και να κόβεται από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, θα σας γελάσουμε.

Θα φτάσουμε δηλαδή στο πιθανό ενδεχόμενο ΠΑΕ να έχει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, αλλά όχι άδεια από την ΕΠΟ και να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές ενώ έχει χρήματα για να κινηθεί!

Παρόλα αυτά, θα πρέπει και η ΕΠΟ να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Αιγάλεω και να δοθεί στη δημοσιότητα το σκεπτικό για να αποδειχθεί εάν πράγματι το κόψιμο ήταν νόμιμο!

Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται πως μόλις άνοιξε…

Αδειοδοτικό χάος!-Απασφάλισε με καταγγελία το Αιγάλεω
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top