ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890» με ομόφωνη απόφαση και… Τσακουμάκος! (VIDEO)

Με ομόφωνη απόφαση από μέλη και φιλάθλους ο Πανιώνιος γίνεται… ΠΑΕ και ετοιμάζεται για Σούπερ Λιγκ 2.
Με αρκετό κόσμο του Ιστορικού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/08) η ΓΣ του Ερασιτέχνη για την δημιουργία ΠΑΕ και την συμμετοχή της ομάδαςε στην Σούπερ Λιγκ 2.

Ομόφωνα άπαντες πήταν την απόφαση να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την δημιουργία ΠΑΕ, η οποία θα έχει το όνομα «ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890».

Παράλληλα ο νομικός εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή Γιάννη Τσακουμάκου, ο κ. Λίβας, έδωσε
το “παρών” και επισημοποίησε το ζεστό ενδιαφέρον του επιχειρηματία. Μάλιστα, -μεταξύ άλλων- τόνισε πως εδώ και 10 μέρες αυτός και οι συνεργάτες του ασχολούνται μόνο με το θέμα του Πανιωνίου, προκειμένου σύντομα να να υπάρξουν εξελίξεις.
Η διοικούσα επιτροπή, μαζί με την διοίκηση του ερασιτέχνη και τον νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Τσακουμάκου, έχουν προχωρήσει στον αναλυτικό οικονομικό έλεγχο των στοιχείων και απομένει να συγκεκριμενοποιηθεί το συνολικό ποσό των οφειλών προς τρίτους (παίκτες κλπ) στα επόμενα 24ωρα. Υπολογίζεται ότι το ποσό κυμαίνεται 1,5- 2 εκ. ευρώ.

Τόσο η πλευρά του Τσακουμάκου όσο κι εκείνη του Κυριάκου Σκούρα, κάνουν έκκληση στους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα, να ρίξουν λίγο… νερό στο κρασί τους και να προχωρήσουν σε διακανονισμούς, ώστε να υπάρξει ικανοποιητική λύση και για τις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί πως βγήκε μία επιτροπή από 5 άτομα του Ερασιτέχνη, τα οποία θα παρακολουθούν στενά τις διαδικασίες για την ΠΑΕ και θα “τρέχουν” τις επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές. Τα πέντε άτομα είναι τα εξής: Κωσταρίδης, Βέλλης, Κατσούλης, Μπεχράκης, Ντάντος.

Τέλος να αναφερθεί πως ο Πανιώνιος και οι υπόλοιπες ομάδες που πήραν με καθυστέρηση την πρόσκληση συμμετοχής στην SL2 ζήτησαν παράταση για την κατάθεση του μετοχικού κεφαλαίου (350.000 ευρώ). Η προθεσμία που υπάρχει τώρα λήγει στο τέλος Αυγούστου. Πλέον απομένει η οριστική απάντηση του Υπουργείου Αθλητισμού.

Δείτε όσα είπε ο νομικός εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή Γιάννη Τσακουμάκου, κ. Λίβας, στη Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου.
Το βίντεο από την κάμερα του panionianea.gr:

Πηγή panionianea.gr

«ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890» με ομόφωνη απόφαση και… Τσακουμάκος! (VIDEO)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top