Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Θετική απάντηση ο Πανιώνιος για την Super League 2 – Προαγορά εισιτηρίων διαρκείας», δημιουργία ΠΑΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Πανιωνίου, μέσω της οποίας επισημοποιεί πως η απάντηση του συλλόγου είναι θετική στην πρόσκληση της ΕΠΟ για την Super League 2.

Παράλληλα, η ενημέρωση αναφέρει πως ήδη έχουν γίνει επαφές με ανθρώπους που επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, ενώ έγιναν γνωστές και οι τιμές για την προαγορά των εισιτηρίων διαρκείας που θα γίνεται απο το Panionios official store.
Αναλυτικά η ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες:

“Ως διοικούσα επιτροπή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πως χθες 13/8 γνωστοποιήθηκε στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ πρόσκληση της ΕΠΟ για να δηλωθεί συμμετοχή η ποδοσφαιρική ομάδα στην κατηγορία της Super League 2.

Ο σύλλογος καλείτε να απαντήσει έως την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ομόφωνα μαζί με τον Πανιώνιο ΓΣΣ αποφασίσαμε να απαντήσουμε θετικά δηλώνοντας συμμετοχή.
Ως διοικούσα επιτροπή δηλώνουμε ότι έχουν γίνει αρκετές κινήσεις και επικοινωνίες όλες αυτές τις ημέρες, τόσο με τους ανθρώπους που μας στήριξαν οικονομικά την χρόνια που μας πέρασε, όσο και με νέους ανθρώπους που θελήσανε να είναι δίπλα μας και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, είτε για την στήριξη και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία είτε συνεισφέροντας στην συγκέντρωση του απαιτούμενου κεφαλαίου για τις ανάγκες της ομάδας μας για να μπορέσει να πάρει αδειοδότηση και να αγωνιστεί στην Super League 2.
Για τον λόγο αυτό, ανακοινώνουμε οτι 20/8 θα γίνει η έναρξη προαγοράς εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ώστε να συμβάλει και ο κόσμος σε αυτήν την προσπάθεια.
Εμείς, ως διοικούσα επιτροπή, δεσμευόμαστε στον κόσμο μας το ποσό που θα μαζευτεί απο τα διαρκείας μέχρι και την τελική ημερομηνία δήλωσης της ομάδας στην Super League 2 να ανακοινωθεί δημόσια και να συμβάλει στις ανάγκες της ΟΜΑΔΑΣ μας στην επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στην SL2.
Επίσης, δεσμευόμαστε εφόσον δεν καταφέρουμε να αγωνιστούμε του χρόνου στην SL2, όσοι δεν θελήσουν να ειναι διπλα στην ομαδα και να μην αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας για την Γ εθνική να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.
Αναλόγως την κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα ανακοινωθούν και οι τιμές των διαρκείας και ο κάθε κάτοχος θα μπορεί να επιλέξει τόσο την θύρα όσο και την ποσότητα των διαρκείας που θέλει να προμηθευτεί ανάλογα το ποσό που θα έχει διαθέσει σε κάθε περίπτωση.
Επισημαίνουμε και πάλι οτι οι τιμές των προαγορων των εισιτηρίων διαρκείας είναι ενδεικτικές και οι τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Οι προαγορές των εισιτηρίων διαρκείας θα κοστίζουν 50€ , 100€ , 200€ , 500€.

Η αγορά και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά απο το Panionios official store με τους εξής τρόπους :

1. Προαγορά και εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας στο https://panionios.shop
2. Προπαραγγέλια απο το https://panionios.shop και επιλέγωντας πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης.Η εξόφληση στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο φυσικό κατάστημα Panionios store Ιωάννου Χρυσοστόμου 1, Νέα Σμύρνη απο τις 20/8 και μετά. 🔴🔵 #panioniosfamily #apotinarxi #oloimazi

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (25/08) ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. με θέμα την δημιουργία ΠΑΕ για την συμμετοχή του συλλόγου στο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League 2.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

“Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου ΓΣΣ που έλαβε χώρα σήμερα, Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, αποφασίστηκε η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των ταμειακώς ενήμερων μελών του Συλλόγου για την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 και ώρα 7:30 μ.μ. στις θύρες 5 και 6, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Ίδρυση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ), για τη συμμετοχή στην επαγγελματική κατηγορία “Superleague 2” πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

2. Επωνυμία της νέας ΠΑΕ.

3. Ορισμός προσωρινής 5μελούς διοικούσας επιτροπής που θα κινήσει τις διαδικασίες ίδρυσης της ΠΑΕ και θα μεριμνήσει για την πιστοποίηση καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου και την υποβολή φακέλου ενώπιον της Ε.Ε.Α. για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και για τις όποιες άλλες διαδικασίες προβλέπονται για τον σκοπό αυτό.

4. Προσδιορισμός του ύψους του μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, ως ισχύει σήμερα, της τιμής της μετοχής και του ελάχιστου αριθμού μετοχών που μπορεί να αγοραστούν.

5. Λοιπά θέματα που αφορούν τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Η λίστα των ταμειακώς ενήμερων μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου ακολουθεί άμεσα.

Εκ του ΔΣ του ΓΣΣ Πανιώνιος

Ο Πρόεδρος”

«Θετική απάντηση ο Πανιώνιος για την Super League 2 – Προαγορά εισιτηρίων διαρκείας», δημιουργία ΠΑΕ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top