Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Κλείδωσαν» προβιβασμός και υποβιβασμός στην Γ’ Εθνική!

Τις αποφάσεις για τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η Ε.Π.Ο.

Βάσει του πλάνου που επεξεργάστηκε και θα ανακοινωθεί επισήμως εντός της επόμενης εβδομάδας, πέραν των πρωταθλητών των οκτώ ομίλων που θα προβιβαστούν απ’ ευθείας στη Football League, την ευκαιρία τους να τους ακολουθήσουν θα έχουν και οι τέσσερις από τους δευτεραθλητές.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων με γεωγραφικά κριτήρια (βορράς, νότος) και θα μπουν στη διαδικασία ενός μίνι πρωταθλήματος με αγώνες εντός και εκτός έδρας. Το εισιτήριο της ανόδου θα κερδίσουν οι πρώτοι δύο της ειδικής βαθμολογίας των δύο ομίλων.

Σε ό,τι αφορά στον υποβιβασμό, στη Γ’ Εθνική θα κρατηθούν οι ομάδες που θα καταλάβουν έως και την 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ εκείνες που θα τερματίσουν στην 9η θέση, θα χωριστούν επίσης σε δύο ομίλους των τεσσάρων με γεωγραφικά κριτήρια (βορράς, νότος). Μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί θα αναδειχθούν δύο και δύο ζευγάρια, τα οποία θα αναμετρηθούν, με φόντο τη σωτηρία, σε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα.

Πηγή: rodiaki

«Κλείδωσαν» προβιβασμός και υποβιβασμός στην Γ’ Εθνική!
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top