ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στον Άρη Αμφιάλης Κώστας Κυριτσιμπασακης, Τερζίου και Μπρούσσο.

Ο Κώστας Κυριτσιμπασακης είναι και με την… βούλα από σήμερα ποδοσφαιριστής του Άρης Αμφιάλης όπως ανακοινώθηκε από τον πειραϊκό σύλλογο.

Ο 36χρονος επιθετικό χάφ είχε μείνει ελεύθερος πριν λίγες ημέρες απο την ομάδα Πυθαγόρα Περαματος . Ο Κώστας Κυριτσιμπασακης αν και είχε αρκετές προτάσεις αποδέχθηκε την προσφορά του Άρης Αμφιάλης . Πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής έπαιξε ο προπονητης της της ομάδας, Φώτης Βολονάκης, που ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση και την έφερε σε πέρας με επιτυχία.

Εχει αγωνισθει στον Πλατάνια Χανίων Γ Εθνική- Επισκοπή Ρεθύμνου Δ Εθνικη -ΑΕ Περαματος Α Πειραια -Α.Ο.Πυλιου -Α.Ε. Ρεθύμνου.
Η διοίκηση του Άρη Αμφιάλης προχώρησε σε δυο ακόμα πολύτιμες προσθήκες, βοηθώντας ετσι τον εμπειρο προπονητή Φώτη Βολονάκη στο έργο του

Πιο συγκεκριμένα νέο μέλος του συλλόγου αποτελεί ο 25χρονος επιθετικός μέσος Μικέλ Τερζίου, που έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Ελευσίνας, σωματείο από το οποίο γνωρίζει και τον προπονητή Φώτη Βολονάκη, ο οποίος εισηγήθηκε για την απόκτησή του.

Ακόμα με τον Άρη συμφώνησε και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Στέλιος Μπρούσσος, που τελευταία έχει αγωνιστεί σε Μαρκό, Κερατσίνι και Αίαντα Σαλαμίνας.

Στον Άρη Αμφιάλης Κώστας Κυριτσιμπασακης, Τερζίου και Μπρούσσο.
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top