Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γιάννης Μάγγος: “Ανταποκρίθηκε στην πίεση ο ΟΦ Ιεράπετρας”

Οι δηλώσεις του προπονητη του Ο.Φ.Ι . ο Γιάννη Μάγγου .για το διπλο στην Επισκοπή. Επισης ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδος του Ρεθύμνου για την φιλοξενια στην ομάδα του.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Θα ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία που μας επεφύλασσε η Επισκοπή. Ανεξάρτητα από την διεκδίκηση μιας νίκης, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που ενώνει και πρέπει να υπάρχει πολιτισμός. Στα χρόνια που είμαι στην Κρήτη οι ομάδες τον πρεσβεύουν και η Επισκοπή, πραγματικά έδειξε πως είναι αυτό το πράγμα. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποδώσουμε με το παραπάνω τη φιλοξενία στον β’ γύρο.

Όσον αφορά το ματς, είχαμε πει ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα όπου ντεζαβαντάζ γι’ αυτήν μπορεί να είναι το γήπεδο. Στο ματς παίχτηκε… κεφαλοσφαίριση παρά ποδοσφαιρικός αγώνας. Το ματς κρίθηκε στις μονομαχίες και στα δυνατά μαρκαρίσματα. Παίζοντας και οι δύο ομάδες αντιποδόσφαιρο καταφέραμε και βγήκαμε νικητές. Από ποιότητα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ή λιγότερο. Στις διαστάσεις του γηπέδου αυτό μπορώ να πω μόνο. Καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε στην πίεση και δείξαμε σθένος. Αν είμαστε πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να βάλουμε δεύτερο ή και τρίτο γκολ. Δεν λέει κάτι αυτό όμως. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Επισκοπή. Τέλος, υπενθυμίζω ότι για να μείνεις στην κατηγορία πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Θα πρέπει να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε για να τα καταφέρουμε και μετά βλέπουμε».

Γιάννης Μάγγος: “Ανταποκρίθηκε στην πίεση ο ΟΦ Ιεράπετρας”
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top