ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάβροι οι παίκτες του Ασπρόπυργου: «Η διοίκηση αντί για ανακοινώσεις να μας ενημερώσει για τις οφειλές μας!»

Ο Ασπρόπυργος τη Δευτέρα προχώρησε σε ανακοίνωση που αφορά το μέλλον ποδοσφαιριστών στην ομάδα | Ήρθε όμως η απάντηση των παικτών

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση των παικτών που αναφέρονται σε οφειλές, σε εξώσεις από τα σπίτια τους, στα έξοδα φυσικοθεραπευτών που πλήρωναν από την τσέπη τους αλλά και στο ότι δεν μπήκαν στην ΕΡΓΑΝΗ για το επίδομα της πολιτείας, αφού η ομάδα δεν τους δήλωσε.

Αναλυτικά:

“Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου αποφασίσαμε να μιλήσουμε δημόσια, με αφορμή την ‘ανακοίνωση’ της διοίκησης όπου δημοσιοποίησε το μέλλον αρκετών από εμάς μέσω των social media που διατηρεί η ομάδα και χωρίς πρωτίστως να υπάρξει η οποιαδήποτε κατ’ ιδίαν συζήτηση, εξέλιξη που μας προσβάλει ως ανθρώπους και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Το γεγονός πως πληροφορούμαστε τις προθέσεις και θέσεις της ομάδας μας από το Facebook όχι μόνο μας προσβάλει αλλά και είναι άκρως μειωτικό απέναντί μας. Προφανώς ορισμένοι λησμονούν πως για μήνες αντιμετωπίζουμε σωρεία προβλημάτων που ουδέποτε δημοσιοποιήσαμε, με γνώμονα το καλό της ομάδας που αγωνιζόμαστε. Πλέον όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Αντί λοιπόν για ανακοινώσεις στο Facebook που αφορούν το μέλλον μας θα θέλαμε να ακούσουμε/διαβάσουμε κάποια αντίστοιχη τοποθέτηση και για το ότι συσσωρεύτηκαν προς εμάς οφειλές μηνών, αφού μόνο ορισμένοι εξ’ ημών λάβαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν έναντι μισθού, χωρίς πάντως το καταβληθέν ποσό να ξεπερνά κάθε φορά τα 200 ευρώ. Ούτε το επίδομα της πολιτείας δεν ήταν δυνατόν να εισπράξουμε, αφού δεν δηλωθήκαμε στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ με ευθύνη της διοίκησης.

Την ίδια στιγμή συνάδελφοί μας απειλούνται με έξωση από τα σπίτια που διαμένουν καθώς υπάρχουν απλήρωτα ενοίκια, ενώ όσοι κληθήκαμε να αναζητήσουμε τη βοήθεια φυσιοθεραπευτών καταβάλαμε και το αντίτιμο για τις υπηρεσίες τους. Ευρύτερα οι προπονήσεις διεξάγονται χωρίς το κατάλληλο ιατρικό προσωπικό κάτι που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας, αλλά ως ποδοσφαιριστές πάντα τοποθετούσαμε το καλό της ομάδας πάνω από όλα.

Ως ‘ανταπόδοση’ γινόμαστε μάρτυρες ανακοινώσεων για αποδεσμεύσεις συναδέλφων μας χωρίς να υπάρξει προσωπική ενημέρωση και φυσικά διευθέτηση των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους. Είναι οι ίδιοι που παρότι για μήνες αντιμετώπιζαν όλα τα παραπάνω προβλήματα μετέβησαν αυθημερόν στο Βόλο για το παιχνίδι με τη Νίκη, αλλά πλέον στιγματίζονται.

Ο σεβασμός είναι από τις θεμελιώδεις αξίες του ποδοσφαίρου.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου”

Λάβροι οι παίκτες του Ασπρόπυργου: «Η διοίκηση αντί για ανακοινώσεις να μας ενημερώσει για τις οφειλές μας!»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top