Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το «ευχαριστώ» του Πανιωνίου για το ταξίδι στη Μύκονο-Δικαίωση και στην έφεση της Ηλιούπολης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πανιωνίου για το ταξίδι της ομάδας στη Μύκονο.
Αναλυτικά:

“Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά δυο ανθρώπους οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε το ταξίδι της ΟΜΑΔΑΣ μας στη Μύκονο όχι απλά να πραγματοποιηθεί αλλά να γίνει και κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες που θα μπορούσε να έχει μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο λόγος για τον κύριο Θεόδωρο Μικρόπουλο και το ταξιδιωτικό πρακτορείο COSMORAMA TRAVEL Cosmorama Ταξίδια (COSMORAMA-travel.gr)το οποίο φρόντισε τα πάντα ώστε η αποστολή μας να ταξιδέψει αεροπορικώς με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια και για τον κύριο Νίκο Ζαχαρόπουλο ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στην διαμονή της ομάδας μας.
Τους ευχαριστούμε αμφότερους για μια ακόμα φορά. ”

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε και την έφεση της Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου και έτσι ο Ιστορικός και τυπικά αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Θυμίζουμε ότι αρχικά είχε απορριφθεί η ένσταση της Ηλιούπολης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ” κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στο μέτρο που στρέφεται κατά του δεύτερου εφεσιβλήτου, Ιωάννη Κοντοέ. Απορρίπτει την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ” κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

 

Το «ευχαριστώ» του Πανιωνίου για το ταξίδι στη Μύκονο-Δικαίωση και στην έφεση της Ηλιούπολης
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top