Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική – 10ος όμιλος: Οι «14» δηλώνουν συμμετοχή αλλά… με εγγύηση

Σε τρίτη τηλεδιάσκεψη προχώρησαν οι 14 από τις 16 ομάδες του Κρητικού ομίλου…

Σε τρίτη τηλεδιάσκεψη προχώρησαν οι 14 από τις 16 ομάδες του Κρητικού ομίλου και μέσω δελτίου τύπου ενημέρωσαν πως ναι μεν θα δηλώσουν συμμετοχή όμως θέτουν κάποιους όρους, για έγγραφες επιφυλάξεις αλλά και για εγγύηση πως ο Κρητικός όμιλος θα μείνει ως έχει και του χρόνου.

Αυτό σημαίνει πως αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, ακόμα και αν δηλώσουν συμμετοχή, ίσως στη συνέχεια να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η θέση τους:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τρίτη τηλεδιάσκεψη στον 10ο Όμιλο Κρήτης της Γ’ Εθνικής, με τον ΑΟ Δαμάστας να αναλαμβάνει και πάλι με αρτιότητα την οργάνωση της διαδικασίας.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι 14 ομάδες που είχαν συνυπογράψει την επιστολή που εστάλη την προηγούμενη Πέμπτη στις αθλητικές και πολιτικές αρχές και συγκεκριμένα: Δαμάστα, Γιούχτας, Ηρόδοτος, ΠΟΑ, ΣΥΝΚΑ, Πλατανιάς, Παλαιόχωρα, Άρης Σούδας, Αστέρας Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός, ΑΟΑΝ, Αναγέννηση Ιεράπετρας και ΑΕΝ.

Τον ΑΟ Δαμάστας εκπροσώπησαν ο φυσικός ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Πολυχρονάκης.

Ο προβληματισμός και η ανησυχία των παραγόντων ήταν έντονος σχετικά με τις συνθήκες επανεκκίνησης του πρωταθλήματος και υπό την απειλή υποβιβασμού σε περίπτωση που ως την Τετάρτη 3 Μαρτίου δεν αποσταλεί δήλωση συμμετοχής στην ΕΠΟ.

Με παρέμβαση του κ. Αντώνη Παπαδάκη και την θετική ανταπόκριση των ομάδων, θα σταλεί δήλωση συμμετοχής από τις 14 ομάδες μαζί με έγγραφες επιφυλάξεις για προκήρυξη και χρονοδιάγραμμα, πρωτόκολλο υγείας, test covid, ευθύνη σε περίπτωση σοβαρού περιστατικού COVID στις ομάδες, μείωση εξόδων διαιτησίας και προστίμων ενώ απαρέγκλιτη κοινή θέση των ομάδων είναι η διατήρηση του κρητικού ομίλου και την περίοδο 2021-2022.

Οι έγγραφες επιφυλάξεις θα παραδοθούν αύριο στην ΕΠΟ και στη Νομική Υπηρεσία της Ομοσπονδίας μέσω νομικού εκπροσώπου.”

Γ’ Εθνική – 10ος όμιλος: Οι «14» δηλώνουν συμμετοχή αλλά… με εγγύηση
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top