Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σοκαριστική αποκάλυψη για Γ’ Εθνική – «Απόπειρες αυτοκτονίας ποδοσφαιριστών»

Η Γ’ Εθνική παραμένει στον «πάγο» και η κραυγή αγωνία για την επιβίωση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών «χτυπάει» κόκκινο.

Σε σοκαριστική δήλωση προχώρησε ο Σωτήρης Τσάτσος για την κατάσταση που επικρατεί στη Γ’ Εθνική. Η ακινησία στην κατηγορία έχει φέρει στα όριά τους, τους παίκτες με αποτέλεσμα όπως ανέφερε ο έμπειρος άσος να υπάρξουν «τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη».

Αναλυτικά όσα είπε στον 105.5 και Στο Κόκκινο:

«Δεν αρκούμαστε στα ψέματα που μας λέει η κυβέρνηση, έχουμε καταθέσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενώ άλλες κατηγορίες αγωνίζονται, εμείς δεν αγωνιζόμαστε. Εχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο θεσμικό όργανο για να εκπροσωπούμαστε στις διάφορες συζητήσεις. Μετά από 3,5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση.

Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε καθόλου έσοδα, έχουμε επανειλημμένα πιέσει να ενταχθούμε στην όποια βοήθεια γιατί είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια».

Οσον αφορά την συγκέντρωση της Παρασκευής: «Θα γίνει μια ειρηνική και ιστορική διαδήλωση στο Σύνταγμα, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά να βγούμε αθλητές στο δρόμο, είναι ένα σημάδι πως κάτι αρχίζει και αλλάζει για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και για μας και για τα νέα παιδιά. Στα σχολεία τα παιδιά δεν κινδυνεύουν αλλά εμείς στο γήπεδο 9.000 τετραγωνικών είναι επικίνδυνα;»

Πηγή: https://www.onsports.gr

Σοκαριστική αποκάλυψη για Γ’ Εθνική – «Απόπειρες αυτοκτονίας ποδοσφαιριστών»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top