Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κηφισιά για Γ´ Εθνική: «Οι Λοιμωξιολόγοι αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο»

“Να μην καταλογιστεί ως μη γενόμενη η περίοδος που διανύουμε” επιθυμούν στην Κηφισιά.

Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει πώς το κριτήριο για τη διακοπή των αγώνων πρέπει να είναι οι λοιμωξιολόγοι και όχι να γίνει λόγω πιέσεων αυτών που έχουν συμφέροντα.

Αναλυτικά η θέση της Κηφισιάς για τα όσα συμβαίνουν:

“Θέλουμε αρχικά να ευχηθούμε σε όλους και ιδιαίτερα στον χώρο του αθλητισμού το 2021 να είναι μια καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλές χαρές. Η μεγαλύτερη μας όμως ευχή, είναι σαφώς η γρήγορη και με ασφάλεια επαναφορά μας στην κανονικότητα.

Με αφορμή τωρα τις τελευταίες εξελίξεις και κυριότερα τις διαρροές και τις παραφιλολογίες που αφορούν την Γ’ Εθνική και γενικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε παρά να αντιδράσουμε και να αναφέρουμε και εμείς απο την πλευρά μας τις θέσεις μας. Θέσεις που επικεντρώνονται στα εξής σημεία:

1. Είναι κοινά αποδεκτό πώς στον υγιή αθλητισμό, ερασιτεχνικό και επαγγελματικό, πρέπει να υπάρχει επιβράβευση των προσπαθειών, ώστε να μην υπάρχει απογοήτευση στους εμπλεκόμενους που θα είχε ως αντίστοιχη συνέπεια την απομάκρυνση-αποχώρηση τους.

2. Μια απόφαση για διακοπή των αγώνων, πρέπει να εχει ως κριτήριο μόνο την απόλυτη άποψη των ειδικών λοιμοξιολόγων και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρθεί λόγω πιέσεων εξαιτίας μικροσυμφερόντων απο τη μη εκπλήρωση στόχων και βολέματος απο την αθέτηση συμφωνιων.

3. Αρκετοί εκ των παιδιών-ποδοσφαιριστών καλύπτουν βασικές βιοτικές ανάγκες τους παίζοντας ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να βρίσκονται εδώ και καιρό σε εξαιρετικά δύσκολη θέση που σημαίνει πως η οριστική διακοπή θα τους οδηγούσε σε ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις.

4. Οι ποδοσφαιρικές προπονήσεις θα μπορούσαν να αρχίσουν άμεσα εκ νέου, χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων και αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν εφαρμογές τεχνολογίας (πατάς κουμπί ξεκινάνε-πατάς κουμπί σταματάνε) αλλά είναι οργανισμοί με φυσική εξέλιξη.

5.Για τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές που με μεγάλες θυσίες αρκετών μηνών κατάφεραν να βρίσκονται κοντά στους στόχους τους θα ήταν μεγάλη αδικία για λόγους εξωαγωνιστικούς (έστω ακόμη και λόγω του μεγάλου πλήγματος που δέχεται όλη η ανθρωπότητα απο την πανδημία) να αποτύχουν στα σχέδια και τα όνειρα τους.

6. Θα πρέπει για πάρα πολλούς λόγους και με οποιοδήποτε τρόπο (είτε χωρίς να γίνουν ολες οι αγωνιστικές, είτε οι αγώνες διαβάθμισης, είτε να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος στα μέσα καλοκαιριού) να ολοκληρωθει το πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση να μην καταλογιστεί ως μη γενόμενη η περίοδος που διανύουμε.

7. Τέλος υπάρχει και ο κίνδυνος, να αναγκαστούν πολλά παιδιά – αθλητές να σταματήσουν πρόωρα την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό λογω της πολύμηνης διακοπής και των μεγάλων αλλαγών των συνθηκων των ζωών τους. Οι θέσεις μας αυτές είναι για το καλό και μόνο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε και που τόσα χρόνια ως σωματείο υπηρετούμε με πάθος, ηθική, αγάπη και τιμιότητα!

Το Δ.Σ. Της Κηφισιάς Α.Ε.”

Κηφισιά για Γ´ Εθνική: «Οι Λοιμωξιολόγοι αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top