ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτες Αιγάλεω: «Καταντήσαμε θεατές σε αγώνα τέννις Αυγενάκη και ΕΠΟ»

Αγανακτισμένοι και οι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω, η ανακοίνωσή τους

Οι ποδοσφαιριστές μιας ακόμα ομάδας της Football League, προχώρησαν σε ανακοίνωση όσον αφορά την αναδιάρθρωση.

Ο λόγος για τους παίκτες του Αιγάλεω, οι οποίοι εκφράζουν τη δική τους κραυγή αγωνίας για το μέλλον τους και κάνουν λόγο για 1500 οικογένειες που είναι ένα βήμα πριν τον εργασιακό μεσαίωνα αλλά και για αγώνα τέννις ανάμεσα σε Αυγενάκη και ΕΠΟ.

Η ανακοίνωσή τους:

“Έξι μήνες έχουν περάσει από το τελευταίο παιχνίδι της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, και εμείς οι ποδοσφαιριστές, Προπονητές, Γυμναστές, φροντιστές, διοικητικοί υπάλληλοι έχουμε καταντήσει θεατές, Όχι ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά ενός αγώνα τένις ανάμεσα στον Υφυπουργό κύριο Αυγενάκη εναντίον της ΕΠΟ, μιας και το μπαλάκι της αναδιάρθρωσης πηγαίνει με μεγάλη μαεστρία που θα ζήλευε και ο Τσιτσιπας, από τη μια πλευρά στην άλλη.

Έξι μήνες έχουν περάσει και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει στο χώρο εργασίας μας. Έξι μήνες και ουσιαστικά 1500 οικογένειες είναι ένα βήμα πριν από έναν εργασιακό μεσαίωνα που δημιουργεί ο υφυπουργός Των λίγων κύριος Αυγενάκη. Παίκτες χωρίς συμβόλαια, ανασφάλιστους και χωρίς καμία προοπτική θα είναι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Πρόεδρο και Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κύριο Άρη Παλτόγλου για τη στήριξη του προς το πρόσωπό μας, αλλά και για την μεγάλο αγώνα αυτός μαζί με τους υπόλοιπους προέδρους της Football League και δηλώνουμε συμπαραστατες μέχρι τη τελική Νίκη.”

Παίκτες Αιγάλεω: «Καταντήσαμε θεατές σε αγώνα τέννις Αυγενάκη και ΕΠΟ»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top