ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά για την πρεμιέρα Κυπέλλου, 14/9 η κλήρωση της Β΄φάσης

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (11.9.2020)

Ενόψει της πρεμιέρας των αγώνων της 1ης Φάσης του Κυπέλλου Πειραιά, η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα εξής:

1. Κάθε σωματείο για την είσοδο του στην εκάστοτε αθλητική εγκατάσταση, πρέπει να παραδίδει στην είσοδο την Ονομαστική κατάσταση των 35 ατόμων που επιτρέπεται- ονομαστική κατάσταση πρέπει να παραδίδουν και οι αξιωματούχοι του αγώνα( διαιτητές , ιατρός παρατηρητής κλπ.) Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων και η λειτουργία των εξεδρών, ενώ οι καταστάσεις θα παραδίνονται στον Παρατηρητή πριν την έναρξη του αγώνα.

2. Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα τριών νεαρών αθλητών γεννηθέντων το έτος 2000 και μετά.

3. Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα 7 ελλήνων ποδοσφαιριστών

4. Στα πρωταθλήματα & στο Κύπελλο επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμό ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το έτος 1982 και μετά.

5. Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα ενός ποδοσφαιριστή γεννηθέντα το έτος 1981 ή το έτος 1980.

6. Βάση του νέου ΚΑΠ που παρελήφθη από την ΕΠΟ πρόσφατα, τα σωματεία στους αγώνες του μπορούν να δηλώνουν 20άδα, αντί για 18άδα που ίσχυε μέχρι τώρα- και μόνο για την τρέχουσα σεζόν λόγω του κορωνοιού.

7. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν 5 αλλαγές και επιπρόσθετα 6η αλλαγή στην παράταση.

Προκειμένου να περιορισθεί η διακοπή στην εξέλιξη του αγώνα, κάθε ομάδα θα έχει μέχρι 3 ευκαιρίες για να προβεί στις 5 αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ ελεύθερα επιτρέπονται οι αλλαγές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Οι αλλαγές και οι ευκαιρίες που δεν χρησιμοποιούνται μεταφέρονται στην παράταση.

8. Οι προπονητές για να καθίσουν στον πάγκο, πρέπει να έχουν την Ταυτότητα Πιστοποίησης που εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π.

Κατ΄ εξαίρεση για τους αγώνες κυπέλλου της 1ης φάσης οι προπονητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την περσινή Ταυτότητα Πιστοποίησης ή την Ταυτότητα Τριετίας Προπονητή σε ισχύ.

Ματαιώνεται ο αγώνας Δάφνη – Φοίνικας Αγ. Σοφίας

Ο Κυριακάτικος αγώνας Κυπέλλου ΔΑΦΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ δεν θα διεξαχθεί μετά το έγγραφο του σωματείου ΔΑΦΝΗ, που γνωστοποιεί την αδυναμία του να αγωνισθεί.

Τη Δευτέρα η κλήρωση του Κυπέλλου

Την ερχόμενη Δευτέρα 14/9/2020 και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου( 2η φάση) στην οποία θα μετ΄4χουν οι νικήτριες ομάδες της 1ης φάσης, τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας, τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς και το ερασιτεχνικό τμήμα του Ιωνικού.

Η ενημέρωση της ΕΠΣ Πειραιά για την πρεμιέρα Κυπέλλου, 14/9 η κλήρωση της Β΄φάσης
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top