Α' ΕΠΣΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΣ (Διάνα): ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΠΛΕΙ-ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΙ-ΑΟΥΤ»

Στην συνέχεια των συνεντεύξεων παικτών της που φιλοξενεί η Διάνα Ηλιούπολης σειρά αυτή τη φορά έχει ο Αλέξης Μπουραζάς.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΣ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΠΛΕΙ-ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΙ-ΑΟΥΤ»

«Εύχομαι υγεία να έχουμε πάνω από όλα και να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την κατάσταση όσον τον δυνατόν γρηγορότερα. Αυτή η κατάσταση που ζούμε πραγματικά νομίζω πως δεν μπορεί να περιγράφει με λόγια ….Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο σώοι και αβλαβείς! Σαν αθλητής, δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω να προπονούμαι στο επίπεδο που ήμουν πριν. Η απαγόρευση κυκλοφορίας και δραστηριοτήτων πηγαίνουν τους αθλητές αρκετά πίσω.. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι κάποιες ισομετρικές ασκήσεις και κάποιο αερόβιο πρόγραμμα. Εγώ προσωπικά βρίσκομαι στην λίμνη Πλαστήρα, στα 1000 μέτρα υψόμετρο, στο χωριό μου και ευτυχώς τα μέτρα εδώ δεν είναι τόσο ακραία όπως στην Αθήνα. Συγκεκριμένα εγώ προσωπικά κάνω περίπου 12 χιλιόμετρα αερόβιο τρέξιμο κάθε μέρα και στην συνέχεια ισομετρικές ασκήσεις για να μπορέσω να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση σε ένα καλό επίπεδο».

«Όσον αφορά τις συνέπειες της κρίσης του αθηναϊκού ποδοσφαίρου εγώ προσωπικά βρίσκομαι σε συχνή επικοινωνία με τον γυμναστή της ομάδας μας, τον κύριο Μούτο, τον οποίο ενημερώνω για την κατάστασή μου και το πρόγραμμα που κάνω καθημερινώς Επιπλέον είμαι σε επικοινωνία και με τον κύριο Ξιούρα, τον γενικό μας αρχηγό, πράγμα πολύ σημαντικό, γιατί δείχνει το ενδιαφέρον του απέναντι στους παίκτες.

Επίσης πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση Ζευγίτη ,στον δήμαρχο Ηλιούπολης κύριο Χατζηδάκη και σε όλους τους αρμόδιους του δήμου που έβαλαν, πάνω από όλους και από όλα, την υγεία όλων των ποδοσφαιριστών του δήμου Ηλιούπολης και ανέβαλαν όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! Έδειξαν ότι νοιάζονται πρώτα για τους ποδοσφαιριστές τους και μετά για το τι συνέπεια θα έχει όλο αυτό στον σύλλογο ΔΙΑΝΑ».

«Όσον αφορά το πρωτάθλημα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όποια απόφαση και να παρθεί κάποιον θα αδικήσει και κάποιον θα ευνοήσει …Προσωπικά θεωρώ πως αν τα πράγματα συνεχιστούν και χάσουμε εκτός από τον Απρίλιο και τον Μάιο, εκτιμώ πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το πρωτάθλημα! Ή να διακοπεί ή θα μπορούσε να γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα με τις πρώτες 5 ομάδες να κυνηγήσουν την άνοδο στην κατηγορία και τις τελευταίες 5-6 ομάδες να παλέψουν για την σωτηρία τους».

«Αναφορικά με τα παιδιά της Ακαδημίας θα έλεγα ότι είναι πολύ περίεργο να βιώνουν αυτήν την κατάσταση. Όλα τα
Παιδιά θέλουν να κάνουν δραστηριότητες και να αθλούνται μαζί με τους φίλους και λόγω αυτής της κατάστασης δεν μπορούν! Θεωρώ πως θα μπορούν τουλάχιστον να κάνουν και αυτά κάποιου είδους συντήρηση με διάφορες ισομετρικές ασκήσεις, λάστιχα και ένα μικρό κυκλικό πρόγραμμα. Πάνω από όλα όμως πρέπει να κοιτάξουν την υγεία τους! Το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να φύγει ποτέ. Αναστέλλεται για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Η υγεία είναι πάνω από όλα».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΟΥΡΑΖΑΣ (Διάνα): ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΠΛΕΙ-ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΙ-ΑΟΥΤ»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top