Α' ΕΠΣΑ

ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ (Διάνα): «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ: «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΛΩΝ»

Στην σχετική με τις δηλώσεις του Νίκου Κετσετσόγλου ανάρτηση της Διάνα αναφέρονται τα εξής:

Καλό μήνα. Μέσα στην πανδημία η επικοινωνία είναι θέμα ανθρώπινης ύπαρξης. Μέσα στην πανδημία, χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα για το ανδρικό τμήμα και τα 21 τμήματα της Ακαδημίας της Διάνα Ηλιούπολης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου εξακολουθούν την πολιτική των τελευταίων ετών και καθημερινά τροφοδοτούν με θέματα τα μέλη της πολυπληθούς οικογένειας του σωματείου, αλλά και τους φίλους των σελίδων μας.

Σήμερα ανοίγει ένας νέος κύκλος. Οι σελίδες μας θα φιλοξενούν τοποθετήσεις των παικτών του ανδρικού τμήματος και του προπονητικού δυναμικού του, επιστημονικά άρθρα που θα στηρίξουν την προσπάθεια των οικογενειών μας, βίντεο από προσπάθειες των πρωταγωνιστών της παγκόσμιας κοινότητας του ποδοσφαίρου και βίντεο που θα στηρίξουν την ψυχολογία των παιδιών της Ακαδημίας μας και έχουν ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον.

Την αρχή θα κάνει σήμερα ο Νίκος Κετσετζόγλου, ο σκόρερ του ανδρικού τμήματος, ένας επιστήμονας που κυκλοφορεί στον χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και άλλα παιδιά του ανδρικού τμήματος.

Ο Νίκος απαντά σε κάποια ερωτήματα που του τέθηκαν και τον ευχαριστούμε δημόσια για την ανταπόκρισή του.

ΕΡ: Πως μπορεί ένας παίκτης της Α ΕΠΣΑ να διαχειριστεί την πρωτόγνωρη παρούσα κατάσταση; Σαν αθλητής, σαν προσωπικότητα, σαν οικογένεια;

ΑΠ: Η κατάσταση αυτή δεν είναι πρωτόγνωρη μόνο για εμάς, τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Είναι πρωτόγνωρη για όλους τους ανθρώπους. Ως αθλητές, οφείλουμε να διατηρούμαστε σε όσο καλύτερη φυσική κατάσταση γίνεται. Στο κάτω κάτω, τέτοια περίοδο θα είχαμε κανονικά προπονήσεις. Γενικότερα, καλό θα ήταν να αξιοποιούμε δημιουργικά το χρόνο μας, να «παράγουμε» όσο περισσότερο γίνεται, κάτι που μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Φυσικά, να περνάμε και όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την οικογένειά μας, κάτι που – λόγω των αστικών συνηθειών – είναι περιορισμένος τα χρόνια αυτά».

ΕΡ: Τι κάνετε σαν παίκτες της Διάνα στην παρούσα χρονική περίοδο; Εφαρμόζεται κάποιο πρόγραμμα;

ΑΠ: «Εγώ προσωπικά πηγαίνω για τρέξιμο στην Πανεπιστημιούπολη που είναι κοντά στο χώρο διαμονής μου. Παράλληλα, γυμνάζομαι και σπίτι αξιοποιώντας κάποια όργανα γυμναστικής».

ΕΡ: Οι συνέπειες της κρίσης είναι πρωτόγνωρες στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αγωνιστικές και κυρίως οικονομικές. Ποιες πολιτικές πρέπει να ακολουθηθούν από παίκτες, προπονητές και διοικούντες;

ΑΠ: Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό. Προέχει η υγεία όλων των ανθρώπων. Ο καθένας οφείλει, όταν έρθει η ώρα, να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, να αλλάξει ίσως τον τρόπο διαβίωσής του και τις συνήθειές του. Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, η ουσία είναι εμείς, ως αθλητές να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται την επαύριο της αντιμετώπισης της κρίσεως. Οι προπονητές και οι διοικούντες νομίζω πως θα βρουν κι αυτοί τον τρόπο για να προσαρμοστούν σε αυτά τα νέα δεδομένα».

ΕΡ: Το πρωτάθλημα διακόπηκε στην 22η αγωνιστική, 8 στροφές πριν την ΛΗΞΗ. Ποιες λύσεις υιοθετείτε; Α. Ολοκλήρωση της διοργάνωσης ακόμη και εάν χρειαστεί να γίνουν αγώνες τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Β. Διακοπή του πρωταθλήματος ως έχει. Οι ομάδες (με ελάχιστες εξαιρέσεις) να διατηρήσουν τις θέσεις που έχουν ως τώρα στην βαθμολογία. Γ. Ακύρωση της διοργάνωσης (σαν να μην ξεκίνησε ποτέ) και μηδενισμός όλων των προσπαθειών που έχουν καταβληθεί επί 7 μήνες.

ΑΠ: «Εύχομαι τα πράγματα να βελτιωθούν και μέσα στο μήνα Μάϊο να επιστρέψουμε στις δραστηριότητές μας. Αν γίνει αυτό, πιστεύω το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί κανονικά. Είναι κρίμα για όλους εμάς να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα πρόωρα. Πόσο μάλλον για τους ανθρώπους που έχουν επενδύσει οικονομικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όπως και να ‘χει όμως, αυτό δεν θα αποφασιστεί από εμάς αλλά από την ελληνική κυβέρνηση. Σε αυτή τη μάχη, συντασσόμαστε όλοι υπέρ του συλλογικού συμφέροντος και βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά συμφέροντα και τα θέλω του καθενός».

ΕΡ: Τι έχετε να προτείνετε στα παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου για την απραξία και την υποχρεωτική αποχή από το γήπεδο;

ΑΠ: «Από την πλευρά μου ως εκπαιδευτικός και αθλητής προτείνω στα παιδιά να μείνουν μακριά από τις «κακές συνήθειες» (ηλεκτρονικά παιχνίδια, άσκοπο σερφάρισμα στις γνωστές πλατφόρμες κλπ.). Τώρα είναι η ώρα να διαβάσουμε βιβλία, να δούμε ντοκιμαντέρ αλλά και εκπαιδευτικές ταινίες. Παράλληλα, οφείλουν όλα τα παιδιά να ασχοληθούν και με τις σχολικές τους εργασίες, καθώς αρκετά σχολεία είναι σε επικοινωνία με τους μαθητές (μάλιστα κάποιοι καθηγητές κάνουν διαδικτυακά μαθήματα). Δεν είναι περίοδος διακοπών! Απ’ την άλλη στερούνται και την επαφή τους με την προπόνηση, τους συναθλητές τους και τους αγώνες… Υπομονή! Ας γυμνάζονται σε μια τακτική βάση, να πηγαίνουν για τρέξιμο με τη συνοδεία των γονιών τους και να παρακολουθούν προγράμματα εκγύμνασης στο YouTube. Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας αόρατος εχθρός που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Καλό μήνα και καλή δύναμη σε όλους μας»

ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ (Διάνα): «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top