ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τα μέλη της ΕΠΣ Πειραιά στα ματς του Σαββατοκύριακου 29/2-1/3, αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει (28.2.2020) (28/2/2020)
Τους παρακάτω αγώνες των πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε.Δ. ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/02/2020

Α.Ο.XAΛΚΗΔΩΝ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (ο κ. Ι. Κανδύλης)

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ( ο κ. Ι. Χασάπης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/03/2020

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – Α.Ε.ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

Α.Ε.Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ. ( ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ ( ο κ. Απ. Μαρούλης)

Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ – ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)

*Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 2/3 τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας.

Τα γραφεία θα λειτουργήσουν πάλι κανονικά από την Τρίτη 3/3.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στις 16.02.2020 –Αντιαθλητική εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για παράβαση των άρθρου 14 παρ.1-2 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ χρηματική ποινή 50 ευρώ που διπλασιάζεται σε 100 ευρώ λόγω υποτροπής (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ – Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ στις 16.02.2020 –ρίψη αντικειμένου:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ για παράβαση του άρθρου 15.παρ. 3 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΛΑΔΙΚΟΥ Ε. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, μετά την λήξη του αγώνα ΑΟΑΔ – ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ που έγινε στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ την 16.02.2020 καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παράπτωμα -αντιαθλητική, εξυβριστική συμπεριφορά:

Επιβάλλει ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού για τέσσερις (4) αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή 40€ στον κ. ΛΑΔΙΚΟ Ε., ποδοσφαιριστή του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ (άρθρο 10 παρ.1δ, του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΈΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ – ΛΕΟΝΤΕΣ που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ στις 16.02.2020 –αντιαθλητική εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΈΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ για παράβαση του άρθρου 14 παρ. 1-2-3 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ χρηματική ποινή 50 ευρώ που διπλασιάζεται σε 100 ευρώ λόγω υποτροπής (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

5. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτό παράπτωμα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ που έγινε στο γήπεδο Κορυδαλλού στις 15.02.2020 – Δεν του επιβάλλει ποινή.

Τα μέλη της ΕΠΣ Πειραιά στα ματς του Σαββατοκύριακου 29/2-1/3, αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top