Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θοδωρής Τσίλης (γκολκίπερ Παννεαπολικού): “Η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την αξία μας”

Οι ενδεκάδες των ομάδων σε όλο τον κόσμο ξεκινάνε από το νούμερο ένα, από τον άσο όπως συνηθίζεται να λέγεται στην καθομιλουμένη ποδοσφαιρική διάλεκτο, από την θέση του γκολκίπερ.

Από την θέση αυτή λοιπόν μιλάει σήμερα στο fotisnewsmatch.gr ο γεννηθείς το 2002, εξαίρετος, ανερχόμενος, πάντα ταπεινός και γεμάτος με ήθος τερματοφύλακας του Παννεαπολικού Θοδωρής Τσίλης ο οποίος απάντησε απλά και ποδοσφαιρικά σε όλες τις ερωτήσεις που του θέσαμε.

-Θοδωρή πως χαρακτηρίζεις το κλίμα της ομάδας μιας που λόγω θέσης καθοδηγείς και πρέπει να το κάνεις τις κινήσεις των συμπαικτών σου και ποια είναι η αγωνιστική φιλοσοφία πάντα που επικρατεί στην φετινή σεζόν;

Θοδωρής Τσίλης: “Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και δεν το λέω από συνήθεια αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και το διαπιστώνουν όλοι όσοι έρχονται στο γήπεδο και μας παρακολουθούν. Πορευόμαστε μια γροθιά, είμαστε μια πραγματική οικογένεια. Από και ύστερα και το σημαντικότερο σχετικά με την φιλοσοφία της ομάδας αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι να παίζουν παιδιά-παίκτες από τα σπλάχνα της. Και μάλιστα να παίζουν παιδιά που αγαπάνε την φανέλα της ομάδας, την προπόνηση και μάλιστα που θα νιώθουν ότι δεν αδικούνται και ότι δεν θα παίζουν άλλοι με μια προπόνηση. Πάνω στο τελευταίο κομμάτι θέλω και πρέπει να το πω ότι είμαστε τυχεροί γιατί υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μας βοηθούν πολύ τους νεώτερους”.

-Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας από την δική σου οπτική γωνία;

Θοδωρής Τσίλης: “Όσο αφορά την πορεία της ομάδος είναι δεδομένο ότι η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζουμε αλλά και την πραγματική μας αξία ….Δυστυχώς έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια λόγω τύχης και απειρίας δεδομένου ότι 4 με 5 μικροί παίζουν σε κάθε παιχνίδι, αλλά αυτό κάθε άλλο παρά μας πτοεί”

-Άρα ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και οι δικοί σου στόχοι ποιοι είναι;

Θοδωρής Τσίλης: “Στόχος της ομάδος είναι η παραμονή στην Α’ Πειραιά παίζοντας ταυτόχρονο Καλό ποδόσφαιρο….Στόχος δικός μου είναι η συνεχής βελτίωση με επιμονή και υπομονή διότι παίζω και σε μια θέση όπου είναι ιδιαίτερη…. Και φυσικά να έχω την υγεία μου και μακριά από τραυματισμούς”

Θοδωρής Τσίλης (γκολκίπερ Παννεαπολικού): “Η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την αξία μας”
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top