ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανικόβλητη η κυβέρνηση με τον Κορωνϊό κι ενώ έλεγε να μην υπάρχει πανικός

Τελικά αυτή η κυβέρνηση τίποτα δεν έχει πετύχει και τίποτα δεν έχει υλοποιήσει. Και καλά θα κάνει να μας αδειάσει τη γωνιά και να αφήσει τις καρέκλες να περάσουν οι επόμενοι και οι παραεπόμενοι μέχρι επιτέλους να έρθει μια σωστή κυβέρνηση που να αγαπάει και να σέβεται τους Έλληνες.

Η κυβέρνηση ο Βασίλης Κικίλιας ο υπουργός Υγείας ήταν αυτοί που μέχρι πρότινος μας έλεγαν να μην υπάρχει πανικός με τον Κορωνοϊο. Μόνο που η ίδια η κυβέρνηση είναι αυτή που με τα πρώτα κρούσματα του Κορωνοϊού στην χώρα μας πανικοβλήθηκε πρώτη και σκόρπισε τον πανικό, αναβάλλοντας όλα τα Καρναβάλια. Όχι τίποτα άλλο, προηγουμένως γινόταν λόγος για ακραίες καταστάσεις στην Κίνα με τις αρχές που δεν αφήνουν τον κόσμο να βγει από τα σπίτια του.

Και σε αυτό απέτυχε η σημερινή κυβέρνηση. Άλλα είπε κι άλλα κάνει. Κατά τ’ άλλα ζητάει ψυχραιμία από τους πολίτες. Και που δεν έχει αποτύχει δηλαδή. Στο μεταναστευτικό κατηγορούσε τους προηγούμενους και τα ‘χει κάνει χειρότερα. Άσε που πρέπει να επιβληθούν όχι μόνο κυρώσεις αλλά αυστηρές ποινές σε αυτούς τους κυρίους αστυνομικούς που φώναζαν Τούρκους τους νησιώτες και κατά την αποχώρησή τους έσπασαν αυτοκίνητα. Μετά από αυτό πρέπει να παραιτηθεί και ο κύριος Χρυσοχοϊδης.

Κύριοι αδειάστε μας την γωνιά και εσείς αποτύχατε.

Πανικόβλητη η κυβέρνηση με τον Κορωνϊό κι ενώ έλεγε να μην υπάρχει πανικός
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top