ΗOT NEWS

Αυτό είναι το καλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο – Διαφημίζει κορυφαία εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Σε ποια ανήκει;

Η Eva Padlock δίνει άλλο νόημα στα εσώρουχα

Η γυναίκα-ορισμός της μεσογειακής ομορφιάς, η γυναίκα που παίρνει τη θέση της Μπελούτσι, η Εύα Πάντλοκ κάνει format στον εγκέφαλο.

Αν υποθέσουμε ότι το μυαλό λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής, δες το παρόν κείμενο σαν έναν ιό. Σαν ένα mail που σου έστειλαν που σου υπόσχεται γυμνές φωτογραφίες, το ανοίγειτε και απλά κρασάρει το σύστημα. Και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι ένα format για να σώσεις κάποια αρχεία. Αυτή είναι η Εύα Πάντλοκ.

Είναι η γυναίκα που θα μπορούσε να κάνει delete σε «έγγραφα» και «εικόνες» που έχετε στο μυαλό σας. Με λίγα λόγια να καταλάβει τη μνήμη σας και να μην υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο. Και μόλις αποφασίσει να σας αφήσει για λίγο καιρό θα υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Κενό που ούτε ο καλύτερος τεχνικός υπολογιστών δε θα μπορούσε να στο γεμίσει.
Οι δύο φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram η Eva Padlock έχουν τέτοια επίδραση,  αφού η καλλονή από την Ισπανία φοράει για εμπορικούς λόγους μαύρα εσώρουχα εν όψει και του Αγίου Βαλεντίνου.

Όχι οποιαδήποτε εσώρουχα. Σουτιέν που αφήνει σημεία από το στήθος της να φανούν και κάτω εσώρουχο που στην ουσία είναι δερμάτινα κορδόνια που απλώς συγκρατούν το ελάχιστο κομμάτι ύφασμα που καλύπτει τα απαραίτητα.

 

 

Αυτό είναι το καλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο – Διαφημίζει κορυφαία εσώρουχα (ΦΩΤΟ)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top