Γ' ΕΠΣΑ

Βόμβα από Κεραμεικό: Καταθέτουμε ένσταση στην ΕΠΟ για ακύρωση του πρωταθλήματος

Ανακοίνωση εξέδωσε που έχει και την έννοια της καταγγελίας παράλληλα ο Κεραμεικός με αφορμή την μη διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα με τον Υμηττό.

Συγκεκριμένα ο διαιτητής Κοντοπάνος έκρινε ότι δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει το ματς αφού πολλά δελτία-δέκα συνολικά της ομάδας του ομάδας του Κεραμεικού να το διευκρινίσουμε και όπως είναι το σωστό δεν είχαν την σφραγίδα καρδιολόγου.

Στην ανακοίνωσή του ο Κεραμεικός κάνει λόγω και για την εγκυρότητα του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΑ αναφέροντας: “Ο διαιτητής Κοντοπάνος δεν ξεκίνησε το ματς με τον Υμηττό επειδή δελτία της ομάδας μας δεν είχαν την σφραγίδα καρδιολόγου. Ο ίδιος διαιτητής πριν μια εβδομάδα σε παρόμοια περίπτωση όμως ξεκίνησε κανονικά το παιχνίδι, Το ίδιο έχειν πράξει το σύνολο των διαιτητών σε παρόμοιο ζήτημα, έχει διεξάγει δηλαδή κανονικά τα παιχνίδια. Με τα σημερινά δεδομένα όμως ανατρέπεται η κατάσταση που σημαίνει δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει κανένα παιχνίδι. Για το λόγο αυτό εμείς προχωράμε περισσότερο και καταθέτουμε ένσταση στην ΕΠΟ και όχι στην ΕΠΣΑ για ακύρωση του πρωταθλήματος”

Βόμβα από Κεραμεικό: Καταθέτουμε ένσταση στην ΕΠΟ για ακύρωση του πρωταθλήματος
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top