Β' ΕΠΣΑ

Μεγάλη μαγκιά η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα

Ποδοσφαιρική μαγκιά σε όλο της το μεγαλείο από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι παρότι είχε το δικαίωμα, δεν προχώρησε σε καμία ένσταση στο ματς με τον Αγ. Δημήτριο.

Στην σχετική ανακοίνωση της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου επισημαίνονται τα εξής:

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για τα όσα συνέβησαν πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Αγιο Δημήτριο,

την Κυριακή 16/2/20 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ, η Δάφνη Π.Φαλήρου θα ήθελε να διευκρινίσει ότι: Γνωρίζοντας απόλυτα τις διατάξεις του ΚΑΠ, το ΔΣ του συλλόγου μας, αποφάσισε ομόφωνα να μην προβεί σε ένσταση, παρά τα όσα καταγράφονται στο ΦΑ.

Αν και βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του πρωταθλήματος και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, η Δάφνη Π.Φαλήρου δεν πρόκειται να παραβεί τους ηθικούς της κανόνες, ακόμα και αν η δικαστική δικαίωση θεωρείται δεδομένη. Για μας, στη Δάφνη Π.Φαλήρου, οι αγώνες κερδίζονται ή χάνονται μόνο μέσα στα γήπεδα και πουθενά αλλού. Κερδίζονται επίσης, από τους παίκτες και τους προπονητές και από κανέναν άλλον.

Αγωνιζόμαστε πάντα τηρώντας τους κανόνες τόσο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως αγωνιζόμαστε τηρώντας τους κανόνες του «Ευ Αγωνίζεσθαι», το οποίο είναι και το πρώτο που διδάσκουμε στα παιδιά της Ακαδημίας μας. Δεν είμαστε αρμόδιοι ούτε να δικάσουμε, ούτε να αποφασίσουμε για άλλους συλλόγους, καθώς για αυτό υπάρχουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΑ.

Μεγάλη μαγκιά η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top