Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βασίλης Γκούμας (αναπληρωτής πρόεδρος ΑΕ Μοσχάτου): Φραγμός στην επιστροφή στην ανυποληψία

Μακροσκελή δήλωση για όλους και για όλα έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου Βασίλης Γκούμας με αφορμή το κρίσιμο ματς απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού, αναφέροντας:

“Η ομάδα.μας η ΑΕΜ την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ερμή Κορυδαλλού σε ένα παιχνίδι μονόδρομο. Μόνο νική για την ΑΕΜ. Εχουμε εξαιρετική ομάδα, η θέση μας.στην βαθμολογία είναι πλασματική και στηρίζεται σε ατυχίες, διαιτητικά.σφάλματα στα όρια του “ποινικού αδικήματος” και ανθρώπινα λάθη που κόστισαν. Οι κακές μέρες τελείωσαν βέβαια και πάμε όπως στην αρχή. Μεθοδικά και με πίστη στις δυνατότητές μας. Βέβαια ως γνωστόν πάντα στην βροχή βγαίνουν πάντα τα σαλιγκάρια… και αφήνουν πάντα σάλια…αλλά.είναι αναμενόμενο και γνωστό κατευθυνόμενο απο μια απειροελάχιστη γραφική μειοψηφία 5-6 ατόμων…
Αυτό που έχει ο καθένας αυτό δίνει πάντα. Αμα έχεις γενναιότητα ψυχής αυτήν μοιράζεις…άμα έχεις μικροψυχία η υστεροβουλία επίσης αυτήν μοιράζεις.
Ας ξεκαθαρίσω λοιπόν ορισμένα πράγματα. Η ομάδα αυτή χτίστηκε με όραμα και πλάνο… την οραματιστήκαμε και την κτίσαμε ο Στέφανος Φαναρίτης κι εγώ. Πλαισιωθήκαμε από ανθρώπους φενταγίν και κάναμε το όραμα ετών μιας πόλης πραγματικότητα. Εθνικές κατηγορίες σε μόνιμη βάση και όχι ασανσέρ και γκεστ εμφανίσεις. Επενδύσαμε ψυχή σε αυτό και το στηρίξαμε μόνοι μας.
Ο Φαναρίτης είναι για μένα αδελφός μου έδειξε, με κόλλησε τρέλα καλώς εννοούμενη και προχωρήσαμε μόνοι μας.
Όσοι ονειρεύονται την ομάδα.μικρή και στα τοπικά για να την ελέγχουν κάνουν λάθος εκτίμηση. Όσοι πατάνε σε μικροπαρεξηγήσεις και επενδύουν σε διχασμό και μικροπολιτική να ξέρουν ότι χτυπάνε λάθος πόρτα…
Όσοι ονειρεύονται πραξικοπήματα άλλων εποχών και φτηνές.πρακτικές άλλων εποχών να τους θυμίσω ότι είμαστε στο 2020 και όχι στο 1930 που παραγόντιζαν μερικοί. Το Μοσχάτο είναι πλέον μεγάλο και δεν ελέγχεται απο μικρές μειοψηφίες. Είμαστε πολύ καλά, έχουμε όραμα και πλάνο 2ετίας. Το 2022 θα επανπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Με Φαναρίτη η σχέση μας είναι συγγενική και όποιοι κάνουν βεγγέρες επενδύοντας σε σπάσιμο αυτού του διπόλου πλανώνται πλάνην οικτράν…
Τα καλύτερα είναι μπροστά. Η προσπάθεια συνεχίζεται.
Καταλαβαίνω ότι ο λύκος χαίρεται στην αναμπουμπούλα αλλα για λίγο… και βέβαια δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μοσχατιωτών ξέρει ποιοι είμαστε και τι έχουμε δώσει για την ομάδα. Ψυχή κυρίως προσωπικό χρόνο αλλά και χρήμα…
Βγάλαμε την ομαδα.απο τα αδιέξοδα του παρελθόντος και δεν θα επιτρέψουμε ποτε να ξαναγυρίσει στην ανυποληψία. Η παρουσία μας είναι εγγύηση.
Όσο για τους διάφορους μετανάστες που ονειρεύονται μικρή την ομάδα για να την ελέγχουν καλό είναι να κοιμούνται στο πλευρό… είναι πιο άνετα. Η ομάδα αυτή είναι για μεγάλα πράγματα. Και θα το δείτε ξανα σύντομα. Τέλος να πω ότι το εγχείρημα των ακαδημιών έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και σύντομα θα δρέψουμε τους καρπούς αυτής.
Λοιπόν φιλαράκια μου να συνεχίσετε να με επισκέπτεστε αλλά για άλλους λόγους μη ποδοσφαιρικούς. Άλλωστε μερικοί έχετε μεγαλώσει αρκετά. Απολαύστε τα πάντα από την κερκίδα και αφήστε αυτοίς που μπορούν.
Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο.
Μόνο νίκη μόνο ΑΕΜ.”

Βασίλης Γκούμας (αναπληρωτής πρόεδρος ΑΕ Μοσχάτου): Φραγμός στην επιστροφή στην ανυποληψία
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top