ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20/2 ο αγώνας της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ με την γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου

Στο γήπεδο Χωράφας στις 20/2 Η ACROPOLI S  FC  COSMOTE PALAIMAXON παίζει στον ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ αγώνα με τη γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών Α Εθνικής.

Ο αγώνας τελείται εις μνήμην του κυρίου Μουζάκη μεγάλο παράγοντα ποδοσφαίρου, πατέρα της Στέλλας Μουζάκη και η τιμή και η ψυχή από την θέση της πρόεδρου της γυναικείας Ομάδος του Περιστερίου.

Η Ακρόπολις θα εμφανιστεί με νέο look και νέες μεταγραφές τον αγώνα διευθύνει ο κύριος Λουκάς Ζάχαρης. Mega ποδοσφαιρικό γεγονός Πού είναι ο καθιερωμένος κάθε χρόνο.

Στο μεταξύ σχετικά με την χοροεσπερίδα στην ανάρτηση της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ αναφέρονται τα εξής: Στις 14 του μηνός που χορεύουμε θα ανακοινωθεί και επίσημα Ακρόπολις και longlived-Άτλας Κυψέλης θα δώσουν βροντερό παρών ενώ ακόμα και στο χορό θα τιμήσει ο κύριος ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ.. ΜΑΡΙΝΟΣ.. ΤΗΝ.. ΜΑΊΡΗ.. ΜΟΥΖΑΚΗ.. ❤️.. ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ.. ΚΑΛΉ.. ΕΠΆΝΟΔΟ.. ΜΕΤΆ… ΤΟΝ.. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΌ.. ΤΗΣ.. H. ACROPOLI S.. ❤️ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ.. ΤΗΝ.. ΟΜΆΔΑ.. ΘΑΎΜΑ.. ΤΟΥ.. ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.. ΤΗΝ.. ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ.. ΟΜΆΔΑ….

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνονται οι Dimitris Andrikopoulos και Μαρινος Παπαντωνοπουλος, άτομα που χαμογελούν, κείμενο που λέει "μαρινος παπαντωνοπουλ LONGLIVED και ACROPOLIS στον fotisnewsmatch.g"

20/2 ο αγώνας της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ με την γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top