Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τάσος Ντούρμας για την πρόκριση του ΠΑΣ Ωρωπού επί της Θύελλας Ραφήνας αλλά και για την λιγοστή παρουσία του κόσμου

Ο Τάσος Ντούρμας αναφερόμενος στην μεγάλη επιτυχία του ΠΑΣ Ωρωπού επί της Θύελλας Ραφήνας για το Κύπελλο σε ανάρτηση-δήλωσή του αναφέρει:

Ο ΠΑΣ Ωρωπός έγραψε μια απ τις πιο λαμπρές σελίδες της πολύχρονης ιστορίας του
Και είναι πραγματικά κρίμα που στο γήπεδο βρέθηκαν τόσο λίγοι Ωρωπιώτες για να βοηθήσουν την ομάδα με τη φωνή και το χειροκρότημά τους και να ζήσουν αυτή την αληθινά σπουδαία στιγμή. 210 εισιτήρια για ένα παιχνίδι κόντρα στην κάτοχο του κυπέλλου,210 εισιτήρια κόντρα σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής, 210 εισιτήρια κόντρα σε μια ομάδα που ο ετήσιος προϋπολογισμός της είναι πέντε ίσως και παραπάνω φορές μεγαλύτερος απ τον δικό μας.
Το χειρότερο είναι πως δεν πιστεύω ότι στο γήπεδο βρέθηκαν τόσο λίγοι γιατί σκέφτηκαν το εισιτήριο των 5 ευρώ. Αυτό που με γεμίζει θλίψη είναι ότι πιστεύω πως η αποχή του κόσμου οφείλεται στην αδιαφορία και την απαξίωση της ομάδας.
Πόσες και πόσες φορές μας έχουν δώσει συγχαρητήρια αντίπαλοι ή ουδέτεροι για ανάλογες επιτυχίες (γιατί αυτή δεν ήταν η πρώτη ούτε θα είναι η τελευταία). Πόσες και πόσες φορές άνθρωποι άσχετοι με τον Ωρωπό έχουν αναγνωρίσει την αξία μας. Σίγουρα πολλοί περισσότεροι από τους Ωρωπιώτες.
Ο ΠΑΣ Ωρωπός έχει ιστορία, έχει δυναμική, έχει παρόν και μέλλον. Κανονικά θα έπρεπε να γεμίζει πολύ περισσότερα από ένα γήπεδο σαν αυτό των Νέων Παλατίων. Ως τη στιγμή που θα έρθουν κοντά του άνθρωποι που μένουν μόνο λίγα τετράγωνα μακριά θα συνεχίσει να παλεύει με λίγους.
Μαζί με αυτούς τους 210. Ισως και με λιγότερους. Γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Από το 1947 μέχρι σήμερα, είναι πολλά τα χρόνια και πολύ βαρύ το φορτίο

 

Ο Τάσος Ντούρμας για την πρόκριση του ΠΑΣ Ωρωπού επί της Θύελλας Ραφήνας αλλά και για την λιγοστή παρουσία του κόσμου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top