Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι ποινές στη Γ’ Εθνική από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο «ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ Α.Σ» πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο την πειθαρχική ποινή της κατακύρωσης του ορισμένου να διεξαχθεί την 19η.01.2020 αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας « ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΕ» και του εγκαλούμενου σωματείου, με τέρματα 3-0 υπέρ του αντιπάλου του.

ΚΗΡΥΣΣΕΙ τους εγκαλούμενους πειθαρχικά ελεγκτέους για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ομάδων «ΑΟ ΠΟΡΟΥ» και «ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ» στις 19/01/2020. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο Νικόλαο Γκούτζο, εκπρόσωπο του πρώτου εγκαλούμενου σωματείου με την επωνυμία «ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ», ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για έναν (1) μήνα και δεκαπέντε (15) ημέρες, καθώς και στον ίδιο και στο ως άνω σωματείο, ευθυνόμενους αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, χρηματική ποινή ύψους χιλίων διακοσίων πενήντα (1.250) ευρώ.

ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο «ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ Α.Σ» πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο την πειθαρχική ποινή της κατακύρωσης του ορισμένου να διεξαχθεί την 26η.01.2020 αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας του εγκαλούμενου σωματείου και του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΦΟΥΦΑΣ», με τέρματα 0-3 υπέρ του αντιπάλου του.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο παρατηρητή, του διεξαχθέντος στις 19-1-2020 αγώνα μεταξύ των σωματείων «ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ» και «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ», Ιωάννη Κοτούμπα, της αποδιδόμενης σε αυτόν κατηγορίας.

Οι ποινές στη Γ’ Εθνική από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top