ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Γιώργος Γκοβερίνος: Η ανάδειξη ταλέντων πρώτος στόχος στην Μικτή Κ12 ΕΠΣ Πειραιά

Η ταπεινότητα, το ήθος, οι τεράστιες γνώσεις και η ποιοτική δουλειά όπως και η τεράστια διάθεση για την επίτευξη των στόχων, χαρακτηρίζουν το έργο του επιτυχημένου τεχνικού της Μικτής Κ12 της ΕΠΣ Πειραιά, Γιώργου Γκοβερίνου.

Κατόπιν των ερωτήσεων που του θέσαμε, ο Γιώργος Γκοβερίνος μίλησε στην ιστοσελίδα μας-στο fotisnewsmatch.gr για την φιλοσοφία η οποία πλαισιώνει την πορεία της Μικτής Κ12 του Πειραιά και για τους στόχους που υπάρχουν επισημαίνοντας:

“Νιώθω πραγματικά υπερήφανος που υπηρετώ τον νέο θεσμό των Μικτών στην ηλικία των Κ-12. Έχουμε φτιάξει-δημιουργήσει μια εντελώς καινούργια ομάδα από το μηδέν και ευελπιστώ μέσα από τις πολύ καλές ομολογουμένως εμφανίσεις που πραγματοποιούμε να επιτύχουμε τον στόχο μας και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρωταρχικός στόχος όλων είναι η ανάδειξη ταλέντων προάγοντας πρωτίστως υγιή και αγνό αθλητισμό. Η ομάδα απαρτίζεται από παίκτες πειραϊκών συλλόγων, παίκτες με αστείρευτο ταλέντο και με πολύ όρεξη για δουλειά. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη έως τώρα συνεργασία με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργο Ανατολάκη και τους άμεσους συνεργάτες του Μαρούλη Απόστολο, Σταύρο Μορφόπουλο και Γιώργο Λυμπερόπουλο, βοηθώντας από οποιοδήποτε πόστο την εξέλιξη της επιτυχημένης μας προσπάθειας”

 

Γιώργος Γκοβερίνος: Η ανάδειξη ταλέντων πρώτος στόχος στην Μικτή Κ12 ΕΠΣ Πειραιά
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top