Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απάντηση του Σαρωνικού Αναβύσσου στις αιτιάσεις του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Σαρωνικός Αναβύσσου με την οποία απαντά στις αιτιάσεις του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου σχετικά με την φιλοξενία και την συμπεριφορά στον Τάκη Μακροδημήτρη επισημαίνοντας τα εξής:

Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διαβάσαμε την ανακοίνωση – απάντηση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για τα παράπονα που εκφράσαμε σχετικά με τον προχθεσινό μεταξύ μας αγώνα.
Ειλικρινά το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να μπούμε σε διαδικασία ανταλλαγής ανακοινώσεων, ειδικά με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που ανέκαθεν οι σχέσεις μας ήταν σε φιλικό επίπεδο.
Όμως δεν γίνεται να δεχόμαστε ύβρεις, μπουκάλια και καφέδες και να βγαίνουμε και φταίχτες από πάνω. Και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή.
Ένας άνθρωπος όπως ο κ. Μακροδημήτρης, που επί 30 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, με ήθος, αξιοπρέπεια και αίσθηση καθήκοντος δέχθηκε ποτήρι με καφέ στο πρόσωπο και στην ανακοίνωση σας αναφέρεται ως υποκινητής βίας! Διαβάσαμε ότι ήταν υποχρεωμένος να πάει στα αποδυτήρια της ομάδας του (νέος κανονισμός μάλλον αυτός). Δηλαδή δεν είχε το δικαίωμα να συνομιλήσει με τον παράγοντα της ομάδας του Αγίου Στεφάνου κ. Λεπατατζή (με τον οποίο συνδέονται με στενή οικογενειακή φιλία) και να του εκφράσει το παράπονό του για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Ναούμ που έβρισε 16χρονα παιδιά στον πάγκο μας; Και η νορμάλ αντίδραση δηλαδή προς κάποιον προπονητή που δεν πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια και επιθυμεί να συνομιλήσει με έναν φίλο του, είναι να δεχθεί βρισιές, μπουκάλια και ποτήρια με καφέ στο πρόσωπο; Μάλιστα.
Κλείνοντας, επειδή μας εγκαλέσατε να πάρουμε μέτρα σχετικά με όσους προκαλούν βία, καλό θα είναι να μην γίνονται σε ομάδες σαν το Σαρωνικό τέτοιου είδους υποδείξεις από ομάδες που συχνά έχουν απασχολήσει την πειθαρχική της ΕΠΣΑΝΑ με την συμπεριφορά των φιλάθλων τους και με προϊστορία διακοπής αγώνων. Πρώτα φροντίζουμε τα του οίκου μας και μετά κάνουμε υποδείξεις στους άλλους…
Για εμάς να ξέρετε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, ότι κι αν έγινε προχθές.
Πάλι με τον ίδιο άριστο τρόπο θα σας φιλοξενήσουμε με χαρά στο γήπεδό μας, όπως όλες τις ομάδες.

Η απάντηση του Σαρωνικού Αναβύσσου στις αιτιάσεις του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top