Α' ΕΠΣΑ

Παρελθόν και ο Αλέκος Ρίζος από την τεχνική ηγεσία του Αθηναϊκού

Ένας ακόμα προπονητής, μετά τον Παρασκευαϊδη και ο Αλέκος Ρίζος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αθηναϊκού

Ο έμπειρος τεχνικός, που έχει δουλέψει και σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και σε 4 αγώνες στον πάγκο της ομάδας γνώρισε ισάριθμες ήττες, με δήλωση του εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης του. Αναλυτικά…

Δεύτερη φορά φέτος που στήνω ομάδα από την αρχή και κάποιος άλλος θα απολάμβανε τους καρπούς της δικής μου δουλειάς. Ανέλαβα τον Αθηναϊκό ίσως στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του. Δεν λογάριασα τους κινδύνους και το Ρίσκο. Βρήκα 5 δελτία έχτισα από την αρχή τα πάντα μαζί με την βοήθεια του κυρίου με Α κεφαλαίο Κατσαούνου.

Τα αποτελέσματα δεν λένε αλήθεια η εικόνα μας ήταν ανταγωνιστική και ελκυστική και βελτιώνονταν από παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαι προπονητής και όχι μάγος. Ήρθαν 12 νέοι παίκτες με διαφορετικές έως ανύπαρκτες προετοιμασίες οι τραυματισμοί με ανάγκαζαν να αλλάζω σχήματα και πρόσωπα . Αυτή είναι η δουλειά μου δεν με ενοχλεί. Με ενοχλεί όμως ο χρόνος που μου είχαν υποσχεθεί και δεν τηρήθηκε.

Ανεβάσαμε την ένταση των προπονήσεων και των αγώνων και τώρα που σιγά σιγά γινόμαστε σύνολο έμαθα ότι πίσω από την πλάτη μου έγινε ραντεβού με άλλον προπονητή την ώρα που ετοίμαζα την ομάδα για τον Χολαργό. Αν κάτι μένει σε αυτήν την ζωή είναι η αξιοπρέπεια και αξιοπιστία . Οπότε αποχωρώ από τον Αθηναϊκό λέγοντας ότι η ομάδα θα μαζέψει εύκολα 33 βαθμούς και θα κοσμεί και του χρόνου την κατηγορία.

Είναι άτιμο για οποιονδήποτε προπονητή να κάνει ραντεβού πίσω από την πλάτη του νυν προπονητή. Μόνοι μας μπασταρδεύουμε τον κλάδο μας. Είχε δίκιο ο κύριος Παντελής πριν λίγο καιρό που το ανέφερε. Ευχαριστώ προσωπικά τον φίλο μου κύριο Μητρογιάννη, τον κύριο Κατσαούνο, τον κύριο Αναγνωστόπουλο, τον φροντιστή και φυσιοθεραπευτή της ομάδας και τέλος τους παίκτες μου .

Εις το επανιδείν.

Παρελθόν και ο Αλέκος Ρίζος από την τεχνική ηγεσία του Αθηναϊκού
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ποιό Δημοφιλή

To Top